Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ez szerintem nem a broadcast jéghegy eleme, az sokkal "live"-abb. (értem ezalatt, hogy sok kamerából megy a feed egy helyre, ahol élőben vágják, rakják rá az overlay-t, megy a világnak, ilyesmik... persze helyszíni riport anyagát vinni kell, de az már mgint szerintem egyszerűbb a neten [tv társaság szinten], mint a Béla az operatőr rohan a központba 3 szalag exclusive riporttal a tűzesetről a központba)
Emellett ma már egy Sony FX3-mal is forgatnak mozifilmeket ami topiktémát eszik, szóval már azt sem lehet könnyen eldönteni, hogy most melyik kamera a "nagyon profi alatt 1-el" kategória...Kereső-kalandozáshoz azért segítség lehet a kamera oldalán alul a kategóriák sora....
#13 bteebi Biztos, hogy az RAID leírásának megfelelő RAID? Nem csak "írjuk mind a kettőre"? Raidnál van azért blokkegyeztetés is ha jól tudom, meg ilyesmik!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bteebi
veterán
A belső RAID az szerintem alap, minden normálisabb fényképezőgépben is ez van már. Szerintem amúgy leginkább külső SSD-re rögzíthetnek, de ez csak tipp. Azért nem űrtudomány megoldani az összeköttetést valamilyen céleszközzel, vagy akár kevésbé céleszközzel.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest