- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
sziasztok,
egy ideje már cicergett a tápom de most már elkezdett idegesíteni eléggé
seasonic focus plus 550w platinum
hidegen nincs hangja, aztán kis használat után megjön. próbáltam hogy bekenem lakkal, hátha kitölti a réseket ami mocoroghat, hát nem nyert valami ötlet? ragasztópisztoly-os műanyag becsorgatást olvastam még a tekercsekhez
addig is visszaraktam a 9 (!) éves xfx tápomat aminek legalább a tekercsei kussban vannak...V6
-
M0ng00se
őstag
Hello.
Van egy seasonic focus plus 550w platinum, tápom és olvastam , hogy 1-2 gpu-val bugol ha a gyári egy kábellel van bekötve. Arra gondoltam, én a gyári molex csatikat úgysem használom, arra raknék egy átalakítót és úgy kötném rá a 6 pines tápot a videokártyára (rx5700), a 8 pint pedig rendesen a táp pci-e kábeléből kapná. Vennék én egy darab kábelt, de csak pack-ban láttam ami 30ezer forint..V6
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest