- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Aram
tag
Hi!
Kicsit hozzászólok én is :)
F700B, annyi pénzért az egyik legjobb monitor, amit kapni lehet. Ténylegesen sík képcsöve van és más valódi sík monitorokhoz képest elhanyagolhatóak a képcső geometriai hibái. Trinitron elvűből jót, csak csillagászati áron kapsz (EIZO, Nokia). a 70 KHz bőven elég egy 17''-os képernyőhöz, mivel 1024x768 fölött hosszú távon nagyon fárasztó az apró szövegeket olvasni (egyénenként változik, de általában ez így van). A 85 Hz is elég, akár napi 8 óra géphasználat mellett is (természetesen itt is vannak olyanok, akiknek nem elég, mert érzékenyebbek rá).
19''-nál a helyzet ugyan ez. Az F900B-m 3 hónapon belül a 3. monitorom volt, pedig 1 hétig használtam egy Viewsonic P90f-et is (professional series - lol). Hát annak trinitron képcsöve van (Mitsubishi Diamondtron), csillogó színek, erős kontraszt, hulladék fókusz. 1 óra PH! olvasgatás és már könnyeztem is. Megnéztem a CHS szervízében egy másikat is, aytán elhoztam az LG-t. :)
Lehet kísérletezni, de ebben az ár-érzékeny kategóriában jelenleg az LG F szériája a legjobb vétel. Az EZ-vel az a baj, ami a Hyundai és Samsung DFX sorozat tagjaival (lévén mindegyik ugyan azt a Samsung képcsövet használja), hogy kvázi-síkok. Tehát optikai csalás a sík képcső, mivel egy hagyományos képcső van egy sík üveglap mögé berakva. Emiatt nekem húzta a szemem, mintha szemüveget hordanék... Akit ez nem zavar, azoknak természetesen tökéletes választások ezek a modellek is, mivel gyönyörű színe és kontrasztja van, és emellett éles a képe is.
Lassan cikknek is elmenne ez a hozzászólás :)
Na üdv!!!
Aram -
Peat;)
veterán
Nekünk két monitor van f700b és 775ft. A 775ft-nek szvsz a képe is élesebb és tökéletes sík képcső, semmi hiba. Az ''új'' f700b-nek meg a kép tetejeénél a kép görbés...
-
Bass
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #45 üzenetére
Na azé:)) itt is voltak mellette moncsik F700B (ami állítólad tök sík) én nem láttam a külömbséget de mindegy ezen ne vesszünk össze:),azé nekem bejött a cucc.
-
Bass
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Nem kövezlek:)) de nem kell mellérakni én nem veszitek észre,láttál már ilyen moncsit élőben?:)
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem kell megkövezni:)) Csak tegyétek mondjuk egy F700P vagy egy 757NF mellé, egyből látni fogjátok, miről beszéltem.
-
Bass
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #39 üzenetére
Nem sík:)) Igazd van de ha nem mondják észre se veszed,nemtom mennyi van benn de amíg nem olvastam nem láttam,lehet hogy vak vagyok?:)) Ennek ellenére viszont tényleg nagyon jó moncsi. A bótok meg árulják annak aminek akarják,én a szemem alapján döntöttem mert hál istennek bevoltak kapcsolva és ennek volt még az LG-k képe közt is a legszebb punk-tum:))
-
Johnny
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #39 üzenetére
Havernak hoztam egyet (ki ugyan nem bontottam). Azt mondja majdnem sík, a normáltól messze van.
Ennyi pénzért egyébként egy 86 kHz-es elektronikájú monitor bőven jó vétel. -
Polesz
addikt
válasz
.:InnoMan:. #1 üzenetére
Tudom már nem érdekel, de nekem ilyen moncsim van és meg vagyok vele elégedve :)
-
Charybdis
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy az LG 1720P LCD monitort mikortól lehet megvenni és hol ?
-
Bass
addikt
nekem LG Flatron ez T710PH van és nagyon okés,abszolút nem fárasztja a szememet(nem véletlenül ajánlja a magyar optikusok egyesülete) tiszta szép éles képe van keveset fogyaszt(valakinek ez is számít pl nekem)63watt!! könnyü kezelhetöség 3 év gari mindenre(valaki a képcsöre csak 1 évet ad pl:gaba) kiemelt fényerelyü(igaz területkijelölés nincs de nekem nem is hiányzik) ÉS TELJESEN CSÖNDES!!:)) (ez csak egy hülye vicc akart lenni):) ja és olcsó 37000ft körül van bruttó.
-
Dr. Ernő
tag
válasz
.:InnoMan:. #31 üzenetére
A Dimarson a Samsung leányvállalata. Miért van akkor benne LG képcső?
-
Nedudgi
aktív tag
775Nfhez nem értek
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
Ezt fejtsd ki bővebléccives:F
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,de már nem érdekel az Lg monitor mert vettem egy 100x jobb Dimarsont(''Lg képcső van benne'')!!!:DD
-
aga
tag
Bocs, hogy ide szúrom be a kérdést, de idevalónak tűnik. Van egy LG F700B monitorom, de most sikerült szerezni egy 775FT-t, csak még nem működik, kondenzátort kell cserélni (elázott egy csőtörésnél). A kérdésem pedig az, hogy melyik a jobb. Az F700B újabb, viszont a 775FT-t meg most is 60e körül láttam.
-
Rotor
csendes tag
Szerintem LG-t már nem nagyon fogsz kapni Sulinetben. Egy-két Samsung még akad, pl 765MB.
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #23 üzenetére
Tényleg jobb a B-nél a P-s változat!(Az LG-ben)
A T710B-Maximális felbontás 1280x1024@66Hz
És a T710P-Maximális felbontás 1600x1200@68Hz
Már csak ezért is!
És csak 2ezer a különbség az árukban igaz nagykerár(depo)!
T710B ára:35000FT
T710P ára:37125FT
Bövebben itt egy link róla:
[L]http://www.depo.hu/?page_number=5&tcsid=22&lid=1&gyid=65[/L]
Na még gondolkodok ahogy melyiket vegyem a kettő közül!
Meg lehet venni az LG T710P sulinet keretein belül???
Mert az tudom hogy az LG T710B-t meg lehet!
Várom a hozzászolásokat!
Előre is köszönöm a segitségeket!!!!
Innoman -
Niquis
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #26 üzenetére
Szerintem nem többet mint az én samsungomnál: megnövelt fényerejű üzemmód, ennyi. Szóval csak emiatt ne vedd meg:)
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
ja és az árakat a sulineten belül ha lehetséges!!!:)
-
Niquis
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #23 üzenetére
És ez szerinted mit jelent?
-
senior tag
válasz
+ erről a monitorról még azt is hallotam hogy külön van beépitett filmnéző....stb funkciói!Ebből mennyi igaz?
-
senior tag
válasz
Tudna valaki árakat mondani(nem nagyker árak) az LG 17'' Flatron kategoriáin belül?
Köszönettel:
Innoman -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #8 üzenetére
Kb annyi mint anno az 775FT es az 795FT kozott volt. :)
A mostaniaknal detto... az F700B pl. egy az egyben F775T (mas a kavaja), ugyanazokkal a jellemzo hibakkal (fel-egy evesen szelekrol elindulo homalyosodas, konvergenciahibak, majd ket-harom evesen hirtelen halal valszeg :) -
Zozo76
csendes tag
Ez a Flatron EZ kategoria. Elektronikailag gyengebb, es csak ALLSIK. Olyan mint pl a Samsung monitorok tehat a kulso uveg tenyleg sik de a sarkok hatra hajolnak.
En eddig 795FT -hasznaltam. Most az ocsem hasznalja tovabb, en meg most vettem egy F900B -t. Mielott megvettem filoztam a Samsung, Philips, LG kozott de persze tudat alatt tudtam hogy megint LG-t veszek. Na, nekem bejott... -
Foobar
tag
válasz
Én Tescoban múltkor láttam ezt a monitort. Ment rajta valami videoklip. Nekem egész bejött, a színei sokkal jobbak voltak, mint az F700B-nek, viszont tényleg domború (az F700B, F700P, 795 FT a síkok). Az elektronikája nem túl erős ugye, 1024 fölött nem lenne jó használni. Az OSD menüjét is megnézegettem, egész sok minden volt benne.
-
morzsol
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #5 üzenetére
Az EZ-t szlengben szokták az easy (ízi) rövidítéseként használni. ''Könnyített.'' Flatronban a ''könnyített'' annyit tesz, hogy nem teljesen sík, mint a másik. És tényleg nem! Annál viszont kicsit jobb a színvilága. De csak egy kicsit.
(Ha számítanak a szinek, akkor ne végy LG-t.) -
Nedudgi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Nem valamim jó az tény de azért annyira nam szar ha valaki csak 1024-ben dolgozik rajta. Egyébként nem domború legalábbis nem vettem még észre.Bár csak 7végéken ülök előtte.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Hát a Mistrálban ''csodálhattam'' meg anno ezt a monitort, egy az egyben az LG jobb fajta monitorainak piacos változata. Úgy szar, ahogyan van. És domború, mint az állat.
-
Johnny
senior tag
Hátha segít:
Nyúzok 3.5 éve egy LG 795FT monitort (flatron, 95 kHz), meg nemrég adtam el egy 8 hónapig használt LG F700B-t (flatron, 70 kHz).
Az elsővel tökéletesen meg vagyok elégedve mind a mai napig. Az F700B-vel már nem annyira. Egyrészt a max frissitése 1024x768/85Hz, nem túl sok (de ez szokás és szem kérdése). De a fő bajom, hogy kikapcsolt állapotban halkan sipolt és ez a hálószobában elég zavaró tud lenni.
Képminőségre viszont nem volt panaszom, ez tény.
Az általad írt monitor kb. ugyanezzel a képcsővel/elektonikával szerelt lehet az adatok alapján. -
Nedudgi
aktív tag
Egyébként hosszú távú használati tapasztalatom nincs a SyncMasterral... De a az F900P kicsit lila volt a sarkokban...
-
Nedudgi
aktív tag
Nézd meg a Műszaki adatok címszót...Elég baráti és az ára se rossz...
-
Nedudgi
aktív tag
A P az mindíg a jobbik (és a drágábbik) de asszem csak 900-asból van ilyen Mo-n
De asszem a P mint Pro és a B mint Beginner
De én is monitort szeretnék venni és ezt néztem ki egész jó:
[L]http://www.samsung.com/hu/products/monitors/cdt/syncmaster/957p.asp[/L]
Bár az LG-t én is jobban kedvelem de az F900P 85 pénz...:) -
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #7 üzenetére
mi a különbség a P és a B tipus között?
-
Nedudgi
aktív tag
Faternak ilyen van de én nem szeretem. 1024*768@85Hz az oké de feljebb már csak 75Hz és azt én már nem bírom. Egyébkén a képe nagyon szép és a kialakítása is jó de én inkább P-t vennék LG-ből. Olyanom is volt és az nagyon jó. F900P-t használtam egy darabig.
-
senior tag
válasz
Bővebben a monitorról:
[Lhttp://www.lg.hu/termekek/informacio_technologia/monitor/flatron_ez_monitor/t710b.html[/L]
+még az a kérdésem lenne hogy az mit jelent:flatron EZ a flatron szót értem de az EZ nem!Segitsetek!!! -
Niquis
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #3 üzenetére
Nyugi van. Tizenakárhány perc alatt nem biztos hogy jön valaki olyan aki tud neked mondani valamit. Sajnos én sem vagyok ilyen.
Kicsit mellébeszélek viszont legalább:) : nekem samsung 765mb van, de a samsungot kezdem megutálni, azt meg megbánni hogy ilyet vettem. Már 1x volt javítva - elektronika csere - de megint kezd szar lenni és bassza a szemem, 100 Hz-en! Mindjárt húzok is el előle. Egy qrva samsung combo meg épp tegnap ment tönkre...3 napos volt. LG aszongyák monitor szinten jó, flatronokat láttam már én is és tényleg, de nem elég ideig ahhoz hogy megmondjam, cseszi-e a szemet hosszú távon. Majd remélem jön valaki aki többet is fog tudni mondani. -
senior tag
válasz
ilyen sz** ez a monitor?:O
:O:O:O:O HELP :O:O:O:O HELP :O:O:O:O HELP :F:F:F:F -
senior tag
válasz
:O senki? :O
-
senior tag
17'' LG T710B monitor erről a monitorról szeretnék töbet megtudni!
Mennyire jó....van-e valakinek egy ilyen monitora és ha igen milyen???
Kép a monitorról:
Előre is köszönöm s hozzászolásokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest