Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Úgy nézem hogy fel van cserélve a név
AEROCOOL V3X Evil Blue Edition , ennél van jelölve a USB3.0, pedig a valóságban ezen a néven szereplő terméknél csak USB2.0-van
AEROCOOL V3X Advance Evil Blue Edition, na ennél nem szerepel a USB3.0-nál, pedig a valóságban ennél van USB3.0-ás csatlakozó
Nézd meg hogy melyiket kaptad
Amúgy ha megnézed a honlapját a gyártónak egyértelmű
AEROCOOL V3X Advance Evil Blue Edition
AEROCOOL V3X Evil Blue EditionArról nem is beszélve hogy a Advance-ba van még egy plusz 12cm ventilátor
Nekem AEROCOOL RS9 Fekete van első szériás , a ventilátorait hamar cserélnem kellet hangosak lettek
-
04ahgy
nagyúr
Én ara a részére reflektáltam, idéztem is, hogy nem megy a kivonás, nem arra, hogy valaki hibázott, és felszámításra került a kiszállítás díja. Te magad is két külön gondolatnak fogalmaztad meg, így engedtessék meg nekem is külön reagálnom.
A másik hsz-edre nem reagáltam, nem is jelöltem meg, hogy reagálok és nem is fogok, kár idekeverned.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
"1 db ITEC PCE22U3 3 783 Ft 4 804 Ft
1 db Pick Pack Pont átvétel 990 Ft 1 257 Ft
-1 db M-CAB PCIe USB 3.0 - 2+2 Port -4 177 Ft -5 305 Ft
Fizetendő 755FtTehát már közelednek, csak a kivonás nem igazán..."
Vagy inkább automatikus a rendszer, és nálad okosabb (természetesen te is okos vagy, hisz észrevetted a turpisságnak tűnő apróságot!), lévén a fizetendő összeg nem lehet 756Ft, hanem a lefele kerekítés szabályai szerint 755, és a rendszer ezt írja. PickPackPont esetén meg KP-ben fizetsz...
Most amúgy gondolj csak bele, ha a pontos szám szerepelne, és ne adj isten épp 753Ft lenne, biztos most azt olvasnánk, hogy dehiszen kiírták, hogy a fizetendő, azaz FI-ZE-TEN-DŐ 753Ft, akkor veled ugyanmár ne fizettessenek 755FT-ot...
HGyu
-
-
lsc
nagyúr
Közben megjött az email, arra hivatkoztak hogy pick-pack pontnál a rendszer rosszul kezeli a dolgokat, most oda jutottunk hogy mégis vegyem át a csomagot és a különbözetet utalják a megadott számlára. Csak azt nem értem ezzel a gonddal én vagyok az első? Vagy eddig mindenki benyelte a "békát"? Érdekes ez, ráadásul nem egy kezdő csapattal van gond, lehet kezdenek átesni a ló másik oldalára. Azt hiszem boltot kell váltanom.
-
bul07
nagyúr
Aha de itt több hiba is van nem csak kivonás
RMA vásárlásnál nincs szállítási díjTehát ha RMA rendelésed van nincs szállítási díj
Új 4804Ft
RMA 5305Ft
-501Ft - tehát ennyit kellene még visszautalniuk a számládraAmúgy jobb lett volna hogy rendesen leadod a rendelésedet a RMA szám beírással mert akkor automatikusan megy minden nincs emberi hiba tényező
-
HUN]Repa
aktív tag
Mint írtam, a rendszer által automatikusan küldött üzenetek nem tartalmaznak ügyintéző nevet. Az általam küldött emailek esetén pedig automatikusan megy a név, mivel így van beállítva. Mivel azonban a levelező rendszer az előzményeket is beteszi, nem biztos hogy ott találod az aláírást, ahol keresnéd elsőre. Remélem most már tiszta, de ha van kérdés küldd el az emailt amivel kapcsolatban panaszod van.
-
HUN]Repa
aktív tag
Neked és a többieknek akik nem találták meg az ügyintéző nevét:
A garanciális ügyintézés lezáró emailjét automatikusan küldi a rendszer, szóval nem ügyintézőtől kaptad ezért nincs aláírás az iPon Computerén kívül. Az aláírás amit hiányolsz ami egyébként be van állítva levelezés esetén levelezőprogiban (tehát automatikusan kimegy) szóval mindenképpen megkapod csak nem biztos, hogy azonnal látszik mivel az előzményeket levelezőprogram közbeszúrja. A levél legalján megtalálhatod az ügyintéző nevét, ugye így van?
Jelenleg talán nem árulok el titkot szerintem, hogy hamarosan komoly változások lesznek az ügyintéző programban, így hamarabb tudni fogod, hogy cserét kaptál. Kérdésedre: a cseretermék csütörtökön zárás előtt kb 10 perccel érkezett, két doboznyi egyéb garancia kíséretében, ezt csak a következő munkanap sikerült feldolgoznunk. Köszönjük a türelmet. -
emlekmas
tag
Ismerős helyzet. Az egyébként nekem is fura, hogy egy céges környezetben nem alapvető elvárás, hogy a külső levelezés végére odabiggyesszék a nevük, hogy mittomén: Teszt Elek, Ipon garanciális labormérnök, vagy Gipsz Jakab, Ipon Atyaúristen.
Tipikusan a tartsuk bizonytalanságban az ügyfelet, hogy még azt se tudja, hogy kivel levelezik, és nehogy emberi néven meg lehessen szólítani a címzettet! (merthogy a fórumokon divat az anonimitás, de hogy céges környezetben a 21-ik században ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VMware
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/I7-12700 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB (2560x1440) 165 Hz FHD IPS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest