Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt mit akarsz fogyasztóvédelemmel?
Promos termék tartozékai nem egyezett meg a vásároltéhoz képest.
Nem az első eset, és nem is az utolsó...
+ nem is bluyoo vette az alaplapot amihez adták, itt lőtte apróról...(#8463) graver40
" Csak szeretném, ha betartaná, amit vállal."
Be is tartotta, ha nem így történt volna, most lenne egy hibás terméked, amit vihetnél a szeméttelepre. -
-
bluyoo
nagyúr
Nincs miért .... Elálhattam volna a vásárlástól, amit külön fel is ajánlottak.
Valószínű az üzlet az esetleges garanciás ügyintézést is intézi azzal akitől vásárolta a lapot.
Ha nem próbáltam volna intézni magamnak azt a pár száz forintos kábelt nem is vettem volna észre semmit.
Na meg ha sikerült volna (természetesen nem ingyen) kikönyörögni a gyártótól azt a ..ott kábelt (vagy legalább jó lenne a termékbe másik kábel) nem is idegesítene. Szóval ez ügyben az itthoni Asus képviselet olyan amilyen, részemről 1-es. Nesze neked hiper-szuper ROG.
Főleg, hogy elsőnek Roccat egeret akartam, az a gyártó meg 5* -re vizsgázott ügyfélszolgálatban.
Történt ugyanis, hogy a billentyűzetemen gyári hibás volt két gomb. Írtam nekik, hogy mi a legegyszerűbb megoldás, illetve érdeklődtem melyik az a külön megvásárolható gombkészlet ami jó lehet a termékükre.
Kérés nélkül, teljesen ingyen küldtek új gombokat. -
bluyoo
nagyúr
Mondjuk nekem magát a hardvert elég pörgősen cserélték (nem garanciás ügyintézés volt).
Bár a legutóbb vásárolt (az egeret vettem újonnan kéz alól) hardverrel azért sikerült kicsit megszívni [link].
Nem is sikerült pontot tenni az ügy végére. Egy jó ideig hanyagolom az Asus-t az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fujifilm X
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest