- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Nah. Végül a mérleg úgy néz ki átbillent a pozitív irányba. Legalábbis az új deszkámról indult windows alól írok most. Remélhetőleg működni is fog egy jó ideig.
Köszönhetően a sok korábban itt látott negatív tapasztalatnak, alapból elég agresszívan álltam a témához azt hiszem. De hát csak paráztatja az embert a "nehogy már az ügyfélnek jó legyen" című elhangzott mondat, akkor is ha poénnak volt szánva...Csak azt nem értem miért vannak ezek a negatív dolgok. Jók az árak, megadják a normális garancia időt (pl 120 hónap a két hete vásárolt ocz ramokra - nem mindenhol ennyi ez sem) papíron, akkor miért nem teljesítik ezt minden esetben kifogástalanul? Hogyan fordulhat elő az, hogy valaki visszakapja a szar terméket? Na mindegy, úgyse fogok erre választ kapni.
És biztosan fogok még itt vásárolni, de azért... ezután különösen remélem, hogy semmit sem kell gariztatnom (de a tápegységem még várat magára - csak nem lesz gond).
Egyébként meg tanultam ebből is, és felhívom mindenki figyelmét: a hibát, ami a garis papírra kerül nagyon pontosan, körültekintően fogalmazzátok meg, és figyeljetek arra, hogy tényleg mi kerül rá, mielőtt alá írjátok! Mivel azt hittem, hogy ha nem indul a lap, akkor egyértelmű, hogy alapból újat kapok, és nem lesz mese, azért lepődtem meg, hogy miért kaptam vissza (mert egyszer elindult valszeg, és kész, innentől jónak lett tekintve - van benne valami, de azért ez túlzás...). Ha tudtam volna, hogy nem ilyen egyszerű, akkor megszabadítottam volna magam jónéhány ősz hajszáltól. Na erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Diablo IV
- Last Epoch
- Gran Turismo
- Lexus, Toyota topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest