Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz Petzval #433 üzenetére

"Ez nem kínjai mégis 156uF a valódi értéke!"
    Ez egy magyar Remix elko 20-25 évvel ezelőttről. Annak idején +50...-30% volt a tűrésezése, és a felső határhoz szokták gyártani, mert a használat során gyorsan csökkent. Az mostani kondik pedig +20...-10%-kal, ezért az összehasonlítgatás értelmetlen.
    Egyébként ennek a Remixnek a jelenlegi elkokhoz képest magas a belső ellenállása, 15kHz felett pedig elkezd induktivitásként viselkedni, ezért túl sok helyen már nem lehet alkalmazni, legfeljebb egyenáramhoz pufferelkonak. Kapcsolóüzemű tápegységben semmi keresnivalója.

"A koreai 78XX-ek nem térnek el ennyit a valóstól pedig használtam egy párat."
    Teljesen más a tűrésük. Annyi értelme volt összehasonlítani ezeket, mint az almát a brazil munkaerő-piaci helyzettel.
    Egyébként pedig ez koreai, 78xx IC, és mégis vannak betűk a típusszám előtt:

"22uF-os HEC 23uF-os én ezt is nézem, működik e az értéke elfogadható e nemcsak azt hogy szupermárkás e."
    Én pedig emellett mérem az ESR-jüket is, és nézem a gyári adatlapot is, hogy hány órás élettartamra tervezték.

Új hozzászólás Aktív témák