Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Ez nem kínjai mégis 156uF a valódi értéke!"
Ez egy magyar Remix elko 20-25 évvel ezelőttről. Annak idején +50...-30% volt a tűrésezése, és a felső határhoz szokták gyártani, mert a használat során gyorsan csökkent. Az mostani kondik pedig +20...-10%-kal, ezért az összehasonlítgatás értelmetlen.
Egyébként ennek a Remixnek a jelenlegi elkokhoz képest magas a belső ellenállása, 15kHz felett pedig elkezd induktivitásként viselkedni, ezért túl sok helyen már nem lehet alkalmazni, legfeljebb egyenáramhoz pufferelkonak. Kapcsolóüzemű tápegységben semmi keresnivalója."A koreai 78XX-ek nem térnek el ennyit a valóstól pedig használtam egy párat."
Teljesen más a tűrésük. Annyi értelme volt összehasonlítani ezeket, mint az almát a brazil munkaerő-piaci helyzettel.
Egyébként pedig ez koreai, 78xx IC, és mégis vannak betűk a típusszám előtt:"22uF-os HEC 23uF-os én ezt is nézem, működik e az értéke elfogadható e nemcsak azt hogy szupermárkás e."
Én pedig emellett mérem az ESR-jüket is, és nézem a gyári adatlapot is, hogy hány órás élettartamra tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest