- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz Dare2Live #1858 üzenetére
Vszeg csak a neonok fénye lesz
Minőség: nincs elvárás Vszeg a képek 1024x768 vagy 1280x1024-es felbontással kerülnek ki tőlem az egyik játékoshoz (helyi egyetemi karok bajnoksága ). ISO400 még nem vészes ha kicsinyítem a képet. RAW van szerencsére
Fehér lap meg lesz.
Na igen néztem az MM-be, hogy milyen szépek a tükörrefflexes profibb gépek csak az áruk lehetne kevesebb egy számjeggyel
Így is az eddigi gépeimhez képpest az a fujitsu olyan mint trabihoz képpest egy 5-ös bmw... csak ugye vannak porschek, ferrarik is...Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Bencom ™
őstag
válasz Dare2Live #1965 üzenetére
jaaa, én azt hittem, hogy ez be van építve, de ezek szerint úgy működik, mint pl a röngentgép cserélhető hátlapja, hogy kicserélgetem ahányszor csak akarom...
hát az olyan gép, amiben cserélgetni lehet, gondolom eleve 2 milla, annál már a hátlap nem is olyan drága arányaiban -
Bencom ™
őstag
válasz Dare2Live #1967 üzenetére
hát egen
de mondjuk nem értem ,hogy egy újságnak minek ilyen gép: a lapokon relatíve a képhez képest silány minőségben nyomtatnak, ergo oda az én gépem is elég lenne, nem? A többi úgyis csak fotosopp...
bejött egy fotós multkor a suliba egy nikon d400-assal ,azthittem beszarok... de azon már a vaku is olyan volt, hogy megvakultál tőle (bár világos volt a teremben, szal a srác tipikusan az az eset, mikor alábasznak egy kurvajó gépet de használni alig tudja.... az ilyennek minekj gép? adná inkább nekem )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest