Hirdetés
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
Azazello- #1218 üzenetére
Szóval a lényeg az, hogy minden Hama állványon van egy fej. /hogy ez most 2D-s vagy 3D-s, részletkérdés/ És a fejnek a tetején van egy kis négyszögletes ''fészek'', ebbe megy bele az a kis közdarab, amire csavarozod a fgépet. A fészek pedig egy kis recés kar elfordításával nyitható.
Ezt hívják gyorscsatlakozónak. -
Terapeuta
őstag
válasz
Azazello- #1210 üzenetére
A varázsszó szerintem a gömbfej, amivel a gépedet a szélrózsa minden irányába tudod forgatni, ill a gyorscsatlakozó, amivel egy pillanat alatt felteheted a gépedet. Ezek az állványok nagyságrendileg egy kategóriát képviselnek, én a HamaStar27-el szemeznék, nekem nem hamám van, de egy kat.
-
pitman
őstag
válasz
Azazello- #1198 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, hogy mennyit ér meg neked, és a jövőben fogsz-e komolyabb gépet venni, amihez esetleg kellhet a masszívabb állvány. Egy olcsó, pl Hama mondjuk 8e, egy olcsóbb Manfrotto pl. 17e. De ezeken kívül számos típus létezik jó és jobb egyaránt. Célszerű megnézni a gyártók honlapján, megnézni a tulajdonságokat, majd megnézni, hogy mindez itt nálunk mennyibe kerül.
-
sszever
őstag
válasz
Azazello- #1198 üzenetére
Bocs, hogy beleszolok.
Mivel az S5500 tenyleg nem egy nagy gep, nem is erdemes hozza komolyabb alvanyt venni. Itt mar inkabb az alvany funkcioi, es a penytarca szab hatart.
Ha olcson meg szeretned uszi, akkor boven eleg egy Hama allvany is, igaz nem olyan stabil mint agy also kategorias Manfrotto, de nem is kerul csak harmadaba.
En anno az S5000-hez 7-8 eyer korul vettem allvanyt a Hama/tol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Video digitalizálás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...