Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
otherdh
csendes tag
lehet nem értem jól a kérdést..
az egyik gépemet nekem is így kell beállítani, először ahova a keresztek mutatnak kell megérinteni, majd ezután ugyanígy kéri, h try once more, ismét megérintgetem a kereszteket, gondolom ez alapján méri fel,h milyen hatósugarat lőjön be, és ezután végzett a beállítással..
szóval első körben bekalibrálta (volna) a kijelzőt, de mielőtt befejezte volna előröl kezdte az egész beállítást?
mert az alapján amit írsz, nem mentél végig a folyamaton.. -
Szig26
csendes tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy kínai tabletet. Azt mondták, hogy annyi baja van, hogy újra kell tenni rajta az Android op.-rendszert. Bekapcsolt, működött, csak lefagyogatott. Ma egy olyat írt ki (miután beléptem a Setting-be, majd kikapcsolt...), hogy "Touch crosshair to calibrate". Először a kis "célkereszt" megjelenik a bal felső raokban, majd érintésre átmegy a jobb fölső sarokba, aztán jobb alsó sarok, bal alsó sarok, KÖZÉP (ezt azért nagy betűvel, mert itt kiírt egy olyat, ha innen továbbléptettem a keresztet, hogy Try once more), ezek utána pedig kezdi elölről. Nemtudom mit kellene tennem. Valaki segítsen pls. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest