- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz Cs1csó #21789 üzenetére
Nem alszik el akkor sem ha több órát be van dugva ,be dugom és bekapcsolom ,akkor a zöld-sárga világít, nem alszik el ha bedugva kikapcsolom akkor a sárga led világít, lemértem az aksit majdnem 13,7 -V van benne
Ugye a hálózatból kihúzom és terhelem akkor csak a piros ég ,és csipog ,rendesen tartja magát, mert az akku tele van . -
zolisx4
őstag
válasz Chris0321 #21786 üzenetére
Hogyne 24 órát be volt dugva ,bekapcsolva , világít ugyan úgy ,már levettem a tetejét, csak azért mert nem látni hogy szét volt szedve ,de a feszültség az aksiban 13,7 V fel van töltve.
Nincs elállási lehetőségem adószámos vásárló vagyok, de futárt küldenek érte ha tényleg rossz.
De ha ez ilyen akkor ki kell fizetni a futárt, meg a bevizsgálási díjat.
Azért kérdeztem hátha tudná valaki hogy ez szar vagy ez így működik jól.
Nem találtam semmit róla én sem, egy videót sem.Borisz76
Nem ír ez sem semmit ,alacsony töltöttségi szintet ,tudom kihámozni belőle ,de hogy ez normál üzem közben világít-e vagy sem azt nem ,de szerintem el kéne aludnia . -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Segítsetek picit , Gembird 650va energenie basic 650 szünetmenteset vettem a kamera rendszerhez ,csak van rádugva 25 W na lényeg bekapcsolom a tápot és a középső sárga lámpa nem alszik el ,kivilágít a zöld ,meg a sárga és igy működik ha kihúzom az áramból akkor nyilván a piros világít és tartja egy ,20 percet ,az elég is lenne ,de a sárga lednek igy kell világítani?? -
zolisx4
őstag
válasz Cs1csó #18921 üzenetére
Nekem csak az a gyanús hogy [kép] hogy ugye a jobb oldalán van az aksi lámpa 5 db zöld led az mind világít ez azt mutatja hogy jó az akkumulátor de közben jobb oldalon ugyan úgy világít a piros lámpa hogy cseréljek aksit,,mindegy majd lesz valami lehet meg kell nézetni
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Tegnap kérdeztem a Smart-UPS 1500 milyen akkumulátor kell bele, viszont lemértem az akkumulátorokat mind a 12 V ot tud az egyik többet is mint 12 V a másik 11,5 V ezt terhelés alatt mértem autó akkumulátor tesztelő műszerrel ,, 2 pernél többet mégsem tud 2 egyszerű kis gépet,, lehet rossz a szünetmentes?? -
zolisx4
őstag
válasz PROTRON #17766 üzenetére
Villanyszereléshez nem nagyon értek, de lehet benne valami.
Más döntés született Legrand Keor SP 800VA ezt veszünk a 2 modemhez,meg az 1 switch hez szerintem ez is kibír 20 percet.
Már ezt itt ajánlották a topikban az orvosi rendelőben ilyen van jó is megy ott 1 gépet 2 monitort visz mondjuk az nagyobb 1500 VA .
Hiába terveztem,itt is ez megy hogy olcsóbb -
zolisx4
őstag
válasz PROTRON #17764 üzenetére
Gyári Dell újak 1 éves gépeink vannak,érintésvédelmet kötelező évente csináltatni,teljes felújított épület a villany vezetékezés kapcsoló tábla is új, nem hinném hogy azzal van a baj.
Viszont az FSP szünetmentesből 4 db ment tönkre,jó 11 db lett véve akkor minden hova.Mivel leltárba vannak a sorozatszámuk az egymás utáni lehet hogy hibás db volt benne 2,5 évet mentek egyfolytában,nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Kis Önkormányzat vagyunk,olcsóbban a legjobbat címszó alatt kell produkálni,én simán megvettem volna a rack ba valót de mondták hogy nem kéne mert abból az árból az összes géphez meg tudjuk venni a szünet menteset.
Nincs kritikus pont csak egyszerűen van egy szabályzat és kell.[ Szerkesztve ]
-
-
zolisx4
őstag
válasz Cs1csó #17752 üzenetére
Nem gond rack szekrénybe megy van hely bőven hang nem számít, egy FSP/Fortron EP 1500 SP volt de le égett ez is ez már a 2. ebből a típusból ami le égett.
Csorbi
Igen ez benne van a pakliban ha ott sincs áram akkor hiába minden,de ezt kérték ilyen lesz. FSP ket vettem több mint 2,5 éve minden hova minden géphez,sorba mennek tönkre,nem az aksi hanem az egész gyakorlatilag kijön a füst belőle,nincsenek túlterhelve a legtöbb fogyasztó az egy irodai gép max 250 W fogyasztással és egy led monitor az nem tudom mennyit fogyaszt nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Sziasztok !!
Mondjatok nekem egy szünetmenteset ami elbírja kb fél órát ezeket az eszközöket:TP-Link TL-SG1048 Switch 2 darab UPC már Vodafon modem. -
zolisx4
őstag
válasz Cs1csó #16367 üzenetére
Köszi a segítséget!!!!
Igen egészségügyi program,gyakorlatilag az alapján megy a rendelés,recept írás beutalók a betegek adatait éri el egy online rendszeren keresztül,online program,viszont olyan lassan lehet kilépni belőle,5 -10 perc is lehet,a szabályos kilépés,pillanatra elmegy az áram akkor nem tudsz belépni újból fel kell hívni hogy léptessenek ki és csak akkor lehet újból használni.
De akkor Legrand 310186 KEOR SP 1000 VA ez meg fogja oldani a gondokat .
Köszi még egyszer -
zolisx4
őstag
Sziasztok !!!
Az a kérdésem lenne hogy egy egyszerű irodai gép,550 W tápegységgel,1155 alaplap, egy Í5 2500 processzorral,500 gb ssd, 16 DB márkát nem tudom,GeForce GT 740,VGA,van benne,és 2 db monitor,sok usb bedugva ezek külső meghajtó,adatmentésre usb.
Egy programot használnak rajta az ixnetet,na ez 5 perc mire ki lehet lépni belőle.
Tudtok valami szünetmentes tápegységet mondani,jó lenne ha mind 2 típusú csatlakozás lenne rajta,egy fsp ep1500 sp 1500va ups volt használva de ez le égett,.
Köszi előre is !!![ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz A megváltó #9593 üzenetére
Értem köszönöm a választ,tudtam hogy valami van csak nem értettem hogy mért számít vagy nem .Tehát nem mindegy .Még jó hogy 2 db van és új aksit vettem bele .Nembaj eladom.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Egy gyors kérdés.
Van nekem egy ilyen APC Back-UPS CS 500VA szünetmentes tápegységem erre raknám a gépem ,csak van amit nem lehet rárakni ,mert a tápegység PFC aktív ,hogy is van ez?Valaki birtokában van ennek a tudásnak? -
zolisx4
őstag
válasz A megváltó #9502 üzenetére
Ennyi igazából nem számít semmi??látom van zselés nem zselés ,savas ,meg nem tudom.Akkor van VRLA akkumulátor meg a zselés és nem tudom még milyen fajta ,bármelyik jó bele??
Nem nagyon értek hozzá.
itt találtam nem túl drága aksikat,azért ebbe 8 ezerért nem éri meg venni aksit ,mert ugye 10 ért lehet újba venni készen amit bedugok és megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest