- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
En is erre tippeltem, ugyhogy apro darabokra szedtem, ugy megtakkeroltam, hogy akkor se volt ilyen, mikor a gyarbol kiesett, de utana is csinalta valamiert sajnos. Valszeg cserelni kene, de lusta vagyok ra, mert kozben megkapta a gyerek az uj generacios egeret, az mx-518 szellemi utodjat, most azt hasznalja... Viszont igy egymas utan a ketto, hat nagyon erzodik, hogy mennyivel jobb cucc az mx-518. Ami nekem nagyon fura volt, hogy erzetre precizebb is.
Szerintem az lesz, hogy egyszer raveszem magam, veszek ra japan kapcsolokat, egy uj gorgoelektronikat, meg egy vezeteket, es felujitom, es megint van ~20 evre eger, ha meg letezni fog az USB-A akkor.
-
opr
nagyúr
Jo, de az mx518 az nem er, az egy elpusztithatatlan dog. En ~2006-ban vettem az enyemet. A kabele mar undorito (le kene cserelni valamikor), de amugy tokeletesen mukodik a mai napig, nagyon egyben van a cucc. Pedig mit kapott az te jo eg... Egyetemi, kolis bulikon nem egyszer sikerult ralepni is, asztalrol lerantani es veletlenul foldhoz/falhoz csapni (nem rage quit meg duhroham, olyat nem csinalok, csak egy masodik tipusu hupika)...
Semmi baja. Aljarol mar elkopott kb harom adag csuszka, burkolat mar erosen kopik, de funkcionalisan semmi baja. Na jo, de, neha duplat gorget a hulye gorgo, gondolom lehet cserelni azt is meg a kabelt is, de ennyi.Amugy ugy altalaban nekem is jo tapasztalataim vannak a logitech egerekkel, bar teny, hogy miota valtottak logi vagy mi a picsa markanevre, hatalmasat esett a minoseguk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat csökkenteni szeretné az elektronikus hulladékot, így rávennék az elromlott egerek javítására a felhasználókat.
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest