Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Na akkor röviden az utolsó napról. Més sose voltam a Szigeten, ugyhogy egy ingyen napijeggyel bepróbáltam most a dolgot.
A hangulat seholsincs a Wantedhoz vagy EFOTT-hoz képest. Marha sok ember marha nagy területen, elsőre kicsit nehéz volt odatalálni bárhova is, aztán másodjára se ment :D
A sok civilszervezet, katonaság stb sztem tökfölöslegesen költözött ki a Szigetre, a népnek ugyis az ajándékok kellettek csak:) magamból kiindulva, merthogy a honvédség standjánál én sem a belépést fontolgattam, csak a vizipisztoly kellett volna, de már elfogyott:) igy csak 2 jengát, 2 CD tisztitót sikerült a cigeratta-kérdőíves lányoktól elnyerni, illetve egy nyakbaakasztós mobiltartót a siemensesektől, de nem olyat amilyen nekem kellett volna:) később ezt sikertelenül próbáltam elcserélni egy durex-es sráccal durexes pass tartóra, némi sörös felárral :))) viszont Durex-teszt kitöltésben bajnok vagyok, megdicsértek hogy ügyes vagyok és sose lesz AIDS-em ha igy folytatom:) a sok gumi mellé nekem most a gumi alakú satyi tetszett volna még de nem kaptam :D ráadásul a cigikérdőives lányoknál is elfogyott a sapka :)
A közbiztonság amint hallottam, kitűnő, haveromnak felvágták a sátrát, és a vele lakó srác cuccait jól elvitték. A srác pesti volt, másnap már otthonról ment szigetelni. És még ott a környéken sok sátrat felnyomtak, a mozi-Wan2 között fekvő tisztáson vhol. A lumináriumba nem lehetett bejutni olyan sokan voltak, a sör pedig drága volt. Úgy vettem észre drágult is talán, dél körül még 250 volt a dobozos Ászok, este már 280 egységesen, ha jól emlékszem.
És amikor odajött valaki, hogy valamit megérdeklődjön, mindig igy kezdte: hello, beszélsz magyarul? -legalább 2en kezdték igy. a fentebb emlitett fesztiválokhoz képest sokkal több volt a kis 14-15 éves nyikhajok aránya.
A keddi nap programja az én szempontomból elég vacak volt, de csak akkor volt jó az időpont.
A Tito&Tarantula jó volt, bár nem nagyon ismerem őket, de tetszett. A hangositás természetesen el volt kicsit cseszve, mintha a dob+basszus kicsit elnyomta volna a gitárokat. Utána a Talentumon a kis szakadt 10egynéhány éves műpankok háta mögül élveztem a Brigádot, ami ettől eltekintve jó kis buli volt, és jól, arányosan szólt. Utána a Die Ärzte jött, kaja mellé jól esett, bár kevés számukat ismerem. Játszottak 1-2 abszolút minősithetetlent is :) Az Aljas Kúszóbab műsora volt életemben az első koncert, amit azért hagytam ott, mert olyan szar. és ez az volt. Volt yeti-tánc, oktató dalocska a p*ncinyalásról, egyéb okosságok, az énekesek hihetetlen csapnivalóak voltak. lemezen jobban megy nekik. ugyhogy tünés a szentélybe, a hammerba, ahol épp akkortájt kezdett a DemonLord, élvezetes kis koncert volt, amint megtudtam, az előzenekaroknak ott kijáró hagyományosan csapnivaló hangzással, lábgép, basszus itt is hangsúlyosak voltak. de ettől függetlenül jó volt, a végén a Summer of 69 átdolgozás kellemes meglepi volt, játszottak csomó ''slágerüket''. aztán a Lord-nál már jobb lett valamelyest a sound, volt Ragadozóktól kezdve a Szóljon a rock!-on át a Vándorig minden, jó kis best of műsor volt. utána a Grave Diggert kihagytam, mint utólag megtudtam vesztemre, mert jó volt, bár nekem itthon 1-2 számot meghallgatva annyira nem jött be. Helyette Lajkó Félix büntetett meg, barátnőm miatt kellett végigszenvednem, merthogy ahogy ő mondta ő meg egész délután miattam járkált Brigádra meg Kúszóbabra :D a végén a Beatricét még meg akartam nézni de alvás lett belőle.
Összességében nem volt rossz, de jó se. Hiába vannak esetleg jó koncertek, egy kisebb vidéki fesztivállal nem ér fel a hangulata.
Valaki emlitette a toitoi-t hát este nekem is elment tőle a kedvem, a barnamacit én is megutaztattam 100km-t... merthogy a vonaton még annyira se volt gusztusom, de ez már valami MÁVos topicba illene :) azér ilyen rommá szart toitoit az EFOTT-on nem láttam :D
A szekusok alapos vizsgálatának köszönhetően akár pár üveg piát vagy egy kevéske plasztikot is behozhattam volna, csak megkérdezte, üveg, szúrószerszám van-e, naná hogy nincs :D
a Pepsi ingyen kólája nem volt egy rossz húzás, főleg hogy a piros pecsétet a gumicsirkedobálás után automatikusan rányomta a srác a terepjáró, nem kellett a bekem figurával baszkódni. csak rohadjonak meg az ingyensört lehetett nehezen megszerezni :)
hát ennyi. hazafele a vonat se volt olyan mint más fesztiválokról, nem volt annyi fesztiválozó,a aWantedról hazatartó ut emlékezetesebb marad ahogy lengett a kilóméternyi wcpapir a vonat után stb :D igazból a festivalfeeling nagyon hiányzott, majdnem úgy éreztem magam mint egy óriási vidámparkban/vásárban, nem pedig mint egy fesztiválon.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest