Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ocsi19 #45674 üzenetére
Lehet, ha ketten jelentkezünk polírozásra, akkor kedvezményt kapunk!? Pl. egyet fizet kettőt kap akció! Érted, mondjuk tiédet kifizeted, és az enyém már ingyen van!
Amúgy én tegnap mostam le autót, ma reggelre egy hatalmas adag guano terpeszkedett a motorháztetőn! De szó szerint beterítette az egészet!
Égő volt így bemenni dolgozni... ma du. megint mostam. -
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
ocsi19 #38905 üzenetére
Szerintem ha akarod akkor nagyon jól neki lehet állni könyvből, netből otthon.
Kezdésnek, alapozónak nagyon jó a Dennis M. Ritchie féle ansi C könyv 2-3nap alatt át lehet venni olvasmányos tökéletes alapozó. ha az a tudásszint meg megvan akkor érdemes vmerre specializálódni ez teljesen izlés kérdése.
Ha van vmi alaptudásod és nem hobbiból és tényleg komolyan akarod érdemesebb lehet vmi OO alapozóval kezdeni, csak olyat hirtelen én nem tudok neked ajánlani.
Tud vki vmi jó OO alapművet? (Engem is érdekelne) -
-
Rellind
senior tag
-
bim
veterán
-
janos80
senior tag
válasz
ocsi19 #16315 üzenetére
figyi. a vinyoid nagy része hogy szepen fogalmazzak rossz,mert bad-os.
és ennek ellenére még drágán is adod... nem tudom,hogy ki fogja itt megvenni ennyiert,amikor ennyiert már jot is lehet kapniszerk.: nekem is van és volt 1 bad-os vinyom,de arra nem 70-80%-ot irt,hanem 97-98%-ot. szoval amelyik már 70-80%-os ott már nem csak 1 bad van,vagy ha csak az az 1,akkor ott más gond is van...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest