- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Lehet, hogy Te is félreértettél! Én pontosan tudom, mivel jár (idő, fáradság, +munka, hibajavítás...stb), ha az ember bevállalja, hogy majd betanítja az újoncot. Az bizony nem 1-2 hét, inkább 2-3 hónap minimum, de még utána sem lehet az ember kb fél évig nyugodt, mert ennyi idő után is előjöhetnek olyan munkák, amik addig nem merültek fel. Éppen ezért az ember (tulaj) inkább vár a multitaskos arcra, mert addig is ''csak'' a +munka van, és nincs hibajavítás, felesleges fáradozás, időtöltés. És mivel - ebben egyetértünk-nem lehet egyből olyan embert találni, akire a boltot rá lehet hagyni, akkor legalább olyan embert igyekszik találni akit nem kell tutujgatni.
Ha nem lenne nagy forgalma az üzletnek akkor biztos vagyok benne, hogy ráérnének a betanításra. De nagy forgalom mellett én is ezt a módszert választanám, és választottam is, amikor még én is a kereskedelemben dolgoztam.
Inkább végig hajszoltam magam a karácsonyi szezonban, minthogy épp akkor tanítsak be vkit, kivártam a tavaszt. Persze az emberkeresést már ősszel megkezdtem, hátha találok azért tapasztalt alkalmazottat. Voltál már munkáltató? Ha igen, akkor csodálkozom az elméleteden, ha nem akkor megértelek, mert én is mindaddig ezt mondtam a pályázatoknál az interjú alatt: nem tudom, nem ismerem, de szívesen és persze gyorsan megtanulom. Aztán érdekes: ilyen helyre sosem vettek fel. (?)
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest