Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pycur

tag

válasz Traxx #37675 üzenetére

Én mindig kiirtom a windóz updatet. Én nem látok benne semmi olyan nagyon fontos dolgot amit mindig azonnal fel kéne rakni. Jó vírusirtó és tűzfal kell. A windóz update azoknak szól akik ezek közül egyiket sem használják. Na azoknak a gépe tutira szabad préda a netes kukacoknak. :)
    Majd ha nagyon ráérős kedvemben vagyok akkor felrakom őket, vagy újrahúzom egy frissítésintegrált telepítőből és akkor egy darabig megint nem lesz gondja.

A laptop gyártók fn funkciók erőltetése miatt meg hihetetlen, hogy még a tanárok sem tudnak olyan alap dolgokat, hogy nyomj F5 és frissítsd az oldalt, vagy F2 a fájl átnevezés... nade hogy az alt+F4-et se ismerjék emiatt....

De van mégegy vicces gyártói fasság is :D
    A lenovo nemtom hanyas netbook úgy van megcsinálva hogy a bill felső sorában az ESC után van a 0 és utána az F1 F2... gombok, emiatt nem fért ki az összes és F11 az utolsó gomb, utána print screen és a többi. A következő sorban a számok vannak 1-9-ig...+öüóű <-...
    A biost meg úgy írták meg, hogy F12-re adja be a boot menüt, ami az Fn+F11 gombbal érhető el...
    Miért nem lehetett F11-re programozni a boot menü gombot? Túl nehéz lett volna így megírni? :D

Új hozzászólás Aktív témák