Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
FehérHolló #1489 üzenetére
Aktuális készletinformáció? Nem használtad még a mi rendszerünket!
Valamint nincs olyan anyagbeszerződ, aki néha más termékre veszi fel a cuccot. AGP vagy PCI-E egyremegy...
Amúgy néhány webes felületű nagyker listában is csak annyit látunk, hogy van. Most foglaltam be CR2032 elemből 50 db-ot. Gondoltam, nem nagy ügy, kérek kicsit többet. Erre jön a backlog, 6 db van készleten...
Az eladónak a legrosszabb, mert a vevő türelmetlen, anyázik, hogy nem tudok pontos szálllítási adatot adni, a nagyker meg szintén kénytelen a gyártóra támaszkodni, akik sokszor tényleg nem adnak pontos infót. Egy bolt meg nem olyan, mint te, hogy átmegyek két utcával odébb, ott is megkapom. Egy kiskernek le kell valamit tennie az asztalra a nagykernél, különben a hatodik ''csak érdeklődők'' után le vagyok szarva.
Kritikámat inkább azoknak szántam, akik bejönnek, tutira tudják mit akarnak, és ha a termékkód utolsó X-e Y, akkor az már nem úgy húzható, az fos, én ezt nem veszem át, meg az összes monitort is átnézetem, meg most azonnal mondjam meg, hogy a noname RAM milyen időzítésű, hány ns a VGA RAM, és ugyan miért nézek rá olyan csúnyán...
Pedig ha szemmel verni tudnék, akkor inkább egész nap a farkamat bámulnám
Ne sértődj meg, szaros újoncként nem is akarok senkit se letámadni, csak ahogy a topik címe mutatja: amikor kiborulunk
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest