- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
MasterDeeJay: Az komoly
, ekkora RAM modult még nem láttam, pedig több mint 25 éve foglalkozom PC-vel! (én meg láttam olyan 5,25 colos helyre illő CD olvasót, amibe be lehetett tenni 4 darab CD lemezt, minden fakknak külön gombja volt az előlapon)Direkt néztem, a most kapható szerver RAM modulok 40 darab lapkát tartalmaznak, szóval az még nagyon messze van a 256-tól, bár ezzel a torony RAM-mal megoldható.
Graphics, MaximumGame: Azt el tudom képzelni, hogy igen, leviszik pér nm-re a gyártást, és akkor egy modul nem 32bit-es lesz, hanem akár 128bit-es és úgy OK lehet, mert akkor 64 darab modulból megoldható lenne, de a cikk nem ezt írja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ekkora RAM modult még nem láttam, pedig több mint 25 éve foglalkozom PC-vel! (én meg láttam olyan 5,25 colos helyre illő CD olvasót, amibe be lehetett tenni 4 darab CD lemezt, minden fakknak külön gombja volt az előlapon)