Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Az életkor nyílván az ''újoncnak'' szól, más információnk nincs egymásról, ezt nem kell sértésnek venni.
De azt nem értem én sem, hogy miért is ne fáradna el jobban az elekronyika nagyobb frissítés mellett, mint kisebbnél... Nem a danubius rádió a jó példa szerintem, inkább egy motor, amit lassabban járatva tovább lehet hajtani, mint maxra pörgetve. Azt mondják, egy monitornak olyan 4-5 éve van kb. 8 órás napi használat mellett, aztán már nem az igazi, ha egyáltalán még megy. Fényvesztés, malomkerék, ilyeneket emlegetnek... Ha ugyananyi képet ''hamarabb rajzol ki magából'', akkor hamarabb is megy tönkre. Ez teljesen tudománytalannak hangzik, de régóta tervezem a ''Mitől is fárad el a monitor?'' című topic elindítását, (csak valahogy mindíg elnapolódott - most meg is teszem,) ott talán tudományosabbnak tűnően jobban is kifejtem, ha más okosabbat nem ír - folytassuk ott!... :)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- További aktív témák...
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest