- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Raspberry Pi
- Genius SW 5.1 Home Theater
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Az életkor nyílván az ''újoncnak'' szól, más információnk nincs egymásról, ezt nem kell sértésnek venni.
De azt nem értem én sem, hogy miért is ne fáradna el jobban az elekronyika nagyobb frissítés mellett, mint kisebbnél... Nem a danubius rádió a jó példa szerintem, inkább egy motor, amit lassabban járatva tovább lehet hajtani, mint maxra pörgetve. Azt mondják, egy monitornak olyan 4-5 éve van kb. 8 órás napi használat mellett, aztán már nem az igazi, ha egyáltalán még megy. Fényvesztés, malomkerék, ilyeneket emlegetnek... Ha ugyananyi képet ''hamarabb rajzol ki magából'', akkor hamarabb is megy tönkre. Ez teljesen tudománytalannak hangzik, de régóta tervezem a ''Mitől is fárad el a monitor?'' című topic elindítását, (csak valahogy mindíg elnapolódott - most meg is teszem,) ott talán tudományosabbnak tűnően jobban is kifejtem, ha más okosabbat nem ír - folytassuk ott!... :)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest