Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz fagyalllo #251577 üzenetére
Oks köszi. Most úgy nézki kezd magához térni elindult a mperc mutató de még "darabos"..
Elviszem a Teréz körútra ott van citizen szerviz úgyis szeretnék másik szíjat vagy csattot rá mert ez a két oldalról meg nyomom nem jött be... (Véletlenül is kinyilik...)
Az akkut be lehet mérni milyen állapotban van? Vagy az csak egyszer megadja magát és ennyi?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Most nem mindenkinek külön írok..
Nem hordtam mostanában mert nem mindig hordok órát, ezért miért lenne felesleges? Nem is értem...
Direkt ablak mellé polcra tettem de úgy látszik kevés neki az a fény... Legalábbis remélem.. ha nem kidobom a rákba.Ilyen órákban gondolom van akku, az nem megy tönkre ilyenkor ha megáll/lemerül?
(Értem mint pl a telefonoknak sem jó ha lemerülnek teljesen.)[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Van egy Evo drive-os Citizenem a polcon volt több hónapig ablak mellett.
Most nem megy..
Most ennek több fény kellett volna vagy elromlott?Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz BloodRay #224583 üzenetére
Mar megvan.
A felso kis karikaban levo mutato mindig balra volt ahol a toltottseget jelzi,
De most, hogy jobban feltoltotte magat most beallt a mutato 60ra es csak akkor mutat balra ha megnyomom a gombot mennyi a toltottseg.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz @mriya@ #224574 üzenetére
Nem féltem semmilyen melegedéstől ilyenről nem volt szó.
Szobában volt gondolom lemerült..
Mennyi idő míg fel töltődik? Egész nap vagy a kezemen volt kint vagy most pl melóhelyen a szélvédő mögé van rakva de kb felénél van most is.
Ami a töltöttséget mutatja mutató az mindig ezt mutatja gomb nyomás nélkül is?
(Felső karikában)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Ok köszi szépen akkor még hagyom ahogy mondjátok.:)
-
sfefe
addikt
Köszi szépen, naiv voltam.:)
2 év most telt le.
Nem hordtam kb 2 hónapig az órát kis szobában a kis asztalon volt, egy ablak van. De total lemerült. Tegnap részben töltött vmit még ma is kimondottan fényre/ablakba raktam. Rádió jelet nem akar fogni...
Csináltam most mutatók alap helyzetbe állítást meg nulláztam az elektronikát. Beállítottam az időt majd meglátjuk, hogy jár.
Ilyenkor ha lemerült? akkor kampec lesz?
Nem tudom ki vigyem e a Teréz körútra azt hiszem ott van Citizen szervíz..Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most nincs nálam az óra papírja de ilyen órám van:
[link] és van vele egy kis gond bár lehet nincs.:)
Erre mennyi gari van mert találtam olyan oldalt ahol azt írja Citizen 5 év. Ezekre egységesen van gari vagy boltja válogatja?
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz vadászcsiga #74818 üzenetére
Ja, erre gondoltam: [link]
-
sfefe
addikt
Sziasztok ujbol!
A Vostok ora az milyen minosegu?
-
sfefe
addikt
Ok ertem akkor tobbi kozul keresgelek majd.
A Festina amugy miert nem ajanlott? Mi a baj vele? Ha jol olvastam annak is Citizen szerkezet van belul nem?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Golota #74526 üzenetére
Koszi.
Altalaban farmer es ing a "napi" viselet. Amit fentebb linkeltem Festinat, olyan orak tetszenek ( kinezetre ).
Legyen elegans is de lehet kisse kulonc is.... Ha erted mire gondolok.. Ne legyen full atlagos ami sokaknak van. Tudom akkor vegyek 1 millaert es az nincs sok embernek.
Nem tudom borszij vagy a femes ala izzad be jobban az ember keze?hogy napelemes vagy mozgasi energiaval toltheto? Hat fene tudja nagyon regen hordtam mar orat..( kb 15 eve )
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Eloszor is koszonom az eddigi segitseget.
Es hat igen jol latjatok igaz a meglatas: " tanacstalan oravasarlo csak egy jol kinezo orat szeretnek , mobilon idot nezegeto vagyok/voltam de miota "tepsi" mobilom van ( ceges ) azota erdekelnek ujra az orak mivel eleg maceras a tepsit allandoan eloveszegetni meg zsebbol is...
Akkor az automatat inkabb kilonem a listabol. ( nem a lelke miatt ertem En azt is )
Minen nap lenne hasznalva tehat akkor inkabb zafir uveges legyen? Kollegamnak van egy Timex-e gondolom nem zafir de meg is karcolodott neki sajna....
Mint irtam feljebb kinezetre kepeken a Festina jon be eddig de tudom "eloben" meg valtozhat...
A kerdesem, hogy az Orient jobb mint a Festina, hogy inkabb az lett ajanlva? Nagyobb nev? ( ja meg az Orient automata ha jol emlekszem es a leirtak alapjan nem szeretnem szervizeltetni x penzert. )Elegans, jol nezzen ki es persze azert megbizhato legyen, igy tudatlanul csak ezek a szempontok.
-
sfefe
addikt
Leginkabb bőr szijasat gondoltam.... Bar nem tudom melyiket jobb viselni " ezer" eve nem hordtam orat.
Ezeket nezegettem eddig:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Tudom majd "eloben" kell megnezni ezek egyenlore igy kep alapjan jonnek be...
Az, hogy zafir vagy kristaly a lapja az miben szamit es mennyire?
Meg, hogy automata vagy nem?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni ora vasarlas temaban... Nem igen vagyok otthon az orakban..
Szeretnek venni vmi elegans orat. Nezegettem pl, Festina, Orient, Fossil, Timex, orakat. ( arban max 50k lenne ) Ezek minosegben, hogy szerepelnek sorrendben? Melyik markat ajanlanatok leginkabb?Koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest