- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prodidzsáj
tag
Jó kis SX4
link -
Prodidzsáj
tag
válasz Gyöször #53020 üzenetére
Szia! Nekem az autodoc akkor merült fel, amikor 2007 es Ignisemben jobb féltengelyt kerestem. Itt találtam a legjobb áron SKF 32500+ szállítás. 1 hét alatt jött meg, tavaly októberben be is lett szerelve. Májusban elkezdett morogni, most már rosszabb mint a gyári volt. Annak a belső csukló volt problémás, meg érezhetően "felütött" kb 110 nél rázott az eleje. Most jobbra az SKF ropog kegyetlenül. Szóval sz@r. Most azon agyalok hogy felújíttatom a gyárit. De már unom nagyon! 115 ezer kilométer, szinte csak városban használva. Majd kiderül.
-
Prodidzsáj
tag
Én 2007 ben vettem újonnan az Ignisem.
Azóta volt casco is rajta, 30 rugó per év. Tavaly év végén mondtam fel. A 13 év alatt egyszer használtam ki, amikor is szélvédőt cseréltem. Tehát befizettem 390000 forintot, és "kivettem" 77 et.
Tudom ha történik "valami" akkor jól jön, fizettem is a hitel letelte után is. De rájöttem a casco árát inkább ráköltöm az autóra, jobb minőségű olaj, olajszűrő, vagy akár féktárcsa fékbetét. -
Prodidzsáj
tag
Sziasztok! 2007 es, évjáratú Suzuki Ignisen, szeretnék féktárcsa fékbetét kombót cseréltetni. Milyen márka preferált most? Jó lenne ha nem nyüszítene, utálom ha visít a fékbetét. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Prodidzsáj
tag
Köszi a választ!
Majd írd már meg légyszi hogy ez a tranzakció mennyibe fáj, ha nem gond.
Nekem tegnap ezeket cserélték.
103213km
Olaj:
Eneos premium hyper 5w-30 4L 7453ft
Olajszűrő:
H97W01-HENGST. 1286ft
Levegőszűrő:
E877L-HENGST. 1237ft
Pollenszűrő:
J1348001-NIPPARTS. 915ft
Hosszbordásszíj:
4PK836-CONTINENTAL. 2113ft
Hosszbordásszíj:
4PK810-CONTINENTAL. 2159ft
A kauffernél rendeltem az alkatrészeket.
De még hátra van a gyújtógyertya
Illetve az első futóműben is kell cserélni alkatrészeket, toronycsapágy, lengőkar, kormány összekötő gömbfej. Tehát még gyüjtögetek! 2007/10. Havi Ignis II -
Prodidzsáj
tag
Sziasztok!
2007 es évjáratú Suzuki Ignisem megy műszakira a hó végén.
Toronycsapágy, első lengőkar, szélső kormányösszekötőt kell cserélni.
Hol érdemes ezt megrendelni? Ahol ha nem is prémium de elfogadható áron kapok alkatrészeket. Ti hol szoktatok rendelni? Válaszokat előre is köszönöm! -
Prodidzsáj
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest