- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA hiba
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
safranyek #4090 üzenetére
Köszi!
Mára nekem is letöltötte, de a hiba üzenet megmaradt. Fura! Van tippetek mitől lehet? Eddig még nem találkoztam ilyennel, pedig rendszeresen seed-elek Linux ISO-kat.(Raspbian-on futó transmission-al seed-elek, rasbiab, debian, libreoffice,...ISO-kat)
Rufus csak EFI "cél"lal tudja kiírni a live-ot. Elképzelhető, hogy már nem támogatott az MBR? Vagy csak dd módban kiírva működik? -
válasz
safranyek #3826 üzenetére
Alapjáraton elég a packman, ha valamit nem találsz rá kell keresni a software.opensuse.org-on és utána hozzá adod a repot. Pl. van graphics amiben van egy csomó grafikus lib az gyakran kell.
Frissítés: átírod a repokat kézzel az új verzióra a yastban. Utána termninálban 'sudo zypper dup'
-
kovaax
őstag
válasz
safranyek #3824 üzenetére
Évekkel ezelőtt próbálkoztam először opensuse-val, de a yast kiverte nálam a biztosítékot, mert akkoriban nagyon tetű volt. Aztán amikor elindították a tunblit, felraktam megint, vagy egy fél évig elvoltam vele, meg a rendszeres összeomlásaival. Aztán amikor kijött a Leap 42.1, felraktam azt, és azzal már semmi gondom nem volt. Nem igazán értem, hogy miért nem népszerűbb kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest