Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Arra nincs esély Ubuntu-n, hogy a root felhasználóra válts.">de, többféleképp is:
terminál: sudo su, utána jelszó nélkül garázdálkodhatsz
alt+F2: gksu nautilus ugyan az grafikusan
illetve jelszót adsz a rootnak, felveszed a gdm/xdm/akármidm be, és máris be tudsz lépni rootként. -
leviske
veterán
Nem, már nem kérdés, hogy mi a hiba, mert a
su -
kwriteműködött és amint átírtam, minden megjavult. Csak nem értem, hogy hogy tudta félreírni azt a fájlt a suse és, ha már félre tudta írni, akkor miért lett belőle mégis baj.
(#1654) tlac: Kösz a linket, itt meg is találtam ami kellett.
Végre valami egyszerű, ez pozitív.
Tetszik ez az Install via 1-click
-
leviske
veterán
Akkor másként közelítem meg a dolgot. Miért muszáj nekem olyan könyvtárakban ügyködni, ahova root jog kell, miközben már említve lett, hogy az Ubuntun egyáltalán nincs esély root jogra, mégsem volt vele ilyen probléma?
Mert abból kiindulva, hogy azt a repo fájlt nem én írtam, hanem a suse, valószínűleg nem az én hibámból kellett most az etc-ben turkálni.
MOD: Bár biztos rosszul látom a dolgokat, mert még nem értek hozzá.
MOD2: Hogy tudok KDE 4.3-ra frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest