Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Jogos a kérdés, igazából én első körben nem is gondoltam a videokártya driverre, mert eddig csak KDE-t használtam azt hittem pont emiatt én is, ha ott rossz akkor máshol is. Sőt előbb gondoltam volna hogy a procim kevés és valami processz a háttérben megeszi a processzort.
Aztán itt a fórumban kaptam azt az infót, hogy a KDE nem szereti az nvidia drivereket, mind a nyílt mind a zárttal vannak gondok KDE alatt, aztán pengwin fórumtárs írta hogy nála szintén volt hasonló gond KDE-vel, de pl Cinnamonnal nem volt probléma ugyanazon a gépen.
Ez adta az ötletet, hogy akkor ha a Cinnamonban nincs ilyen gond, akkor tesz jelleggel azt használom most 3-4 hétig élesben és ha ennyi idő alatt nem jelentkezik ott a probléma akkor biztos az nvidia-KDE páros a ludas de ha itt is akkor valószínű a kártya hűtése vagy az is.
Legalábbis most ez a teszt tárgya, remélem jó irányba indultam el, majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő