Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
zLegolas #581 üzenetére
Nem wines driverrel próbáltam. Közben megoldottam, valami oss2 alapdriverrel, bár néha kihívásokkal küzd így a dolog. Van hang, van 3d, csak a modemet nem tudom megoldani. Ja és persze a skystar2-es tunerhez nincs semmi progi.
Modemhez: Motorola a925.
Felismeri mint a 920, eddig semmi baj. De.
Csak két olyan progi van amivel tércsázni is tudnék. De az elsőhöz annyi beállítást kellene tudni, hogy feladtam. Az atm parancsokkal szórakozzon, akinek 2 anyja van. A másodikat egy áramszünet valahogy tönkretette, mert most egyszerűen elfelejettte az összes beállítást, még az alapbeállításokat is.
Szal nem megy a net linux alatt.
Ha valaki tud erre valami kis progit linux alá, vagy bármi megoldást, akkor kérem jelezze, mert csak a net miatt nem tudok teljesen áttérni linuxra. Mert ugye ha lenne rajta net, akkor lenne minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest