Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Azóta nekem is megy a a játék, kb. 8-10 mecset játszottam eddig. GPG klienssel nekem nincs ilyen gondom, bár olyan 5-6 próbálkozás után ki szokott fagyni vmi hibaüzenettel... :
Érdemes német vagy francia 1v1 vagy 1v1v1 szerverhez csatlakozni mert ezekhez lesz olyan 100ms körüli pinged, de a többihez nekem általában be sem csatlakozik.
Egyébként ha már sikerült becsatlakozni vhova és elindult a game utána eddig még egyszer sem fagyott ki vagy történt bármi ami miatt megszakatt volna a játék
Ez alol kivétel amikor véletlenül sikerül vmi becsatlakozni vmi ''távoli'' országban lévő szerverre, és a magas ping miatt a játék úgy belassul hogy gyakorlatilag meg is áll, és alig lehet bezárni...
Egyébként a játék nagyon-nagyon tetszik!
Ja mégvalami... Gyenge procival nem is érdemes kipróbálni, nekem is a mecs vége felé sokszor 5-10fps-em van minimum grafikán hang nélkül
Sztem a dual core proci mindenképpen ajánlott aki komolyan gondolja, ha jól tudom a játék 4 magot támogat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sztem a dual core proci mindenképpen ajánlott aki komolyan gondolja, ha jól tudom a játék 4 magot támogat.