Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
zozi
tag
A billentyűzet miatt is megértem már jó néhány káromkodást, és nekem is az a véleményem, hogy cseréld ki és kész. ''Volt mikor Randomra fagyott a gép a billentyűzettől, volt mikor csak az első boot képeket láttad - ez két különböző szitu''
A kedvencemet még leírom: integrált I815-ös VGA kimenetéről az LG 17'' 7xx monitor NO kép - egyébként mindegyik tökéletes volt! -
Pala
veterán
Másik géppel való kipróbálás folyamatban.....
-
CsendPenge
őstag
Másik géppel nem próbáltad? Mert az lenne ebben az esetben perdöntő! Amúgy hallottam valami hasonlót, hogy adott billentyű adott alaplappal (géppel) nem ment, pedig mindkettő jó volt. Külön oké volt, de együtt nem. Szóval akár lehet ez is.
-
Agyzuzo
addikt
Hmm... Hát én eccer kötöttem be rosszul a PC Speaker csatiját az alaplapba és a végeredmény sötét képernyő volt és totál hulla gép. (Nem is reagált a power-re se). Átdugtam jó helyre és ment... Sz'al bukhat végülis a billentyűzettel is, de furcsa... :)
-
BoGár
tag
Szerintem egyszerűen zárlatos a billentyűzet. Vidd vissza és cseréltesd ki.
-
Panther
HÁZIGAZDA
ééérdekes probléma... hogy mik vannak a számítástechnikában... :(
-
Pala
veterán
Hát ezt egyszerűen nem értem: billentyűzettel tök halott a gép, anélkül meg megy mint az állat! De mi lehet a baj????? Én arra gyanakszom, hogy a bill rossz, de elég furcsa, hogy pont a monitor képe megy el, ha bedugom!!!!
-
Pala
veterán
De mivel nuku bill., ezért a BIOS-ba sem lehet belépni!
Egyébként mindkét PS2 portot próbáltam, egyikkel sem megy.
Az a szitu, hogyha MINDENT bdugok, kiv. a billt, akkor tökéletesen fut, de amint bedugom a billt, elindítom a gépet, a monitor ledje átvált sárgára és se bill, se kép, ezért BIOS sincs!
A régi billentyűzetemet meg nem tudom visszadugni, mivel azt azért dobtam ki, mert elromlott!!!
Most igazából azt akarom tudni, hogy az új bill rossz, vagy a géppel van valami baj??? -
Agyzuzo
addikt
Egyik PS/2-es porttal se megy?
-
Pala
veterán
Az a gondom, hogy most vettem új billentyűzetet, és ha rákötöm a gépre, a monitor nem kapcsol be (2 moncsival is próbáltam, egyikkel sem), de amint lehúzom, és restartolok,rögtön megy, persze ekkor csak egér van! Mi lehet a baj? A bill. vadi új!Amikor nem kötöm rá, akkor bebootol, meg minden, de kiírja, hogy Keyboard Error! Ez csak azt jelenti, hogy a számítógép nem érzékel bill-et, vagy azt, hogy az alaplap bill PS2 portja tönkrement????
Ezek után meg csak egér van!
Segítsetek!!
Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest