Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

Protoss #47 nem errol van szo, volt ijen, de nem tettem szova, mert: vagy volt mar szo rola es lehujezem magam; vagy telleg nem tudjak, akkor meg minek
    Phanter #57 nem a nyarrol van szo, mert 2 honapja is ezvolt, es ha nem szallnak magukba a nepek, meg telen is ez lessz (vagy rosszab)
    KEndre #76 az nem baj, ha valaki szeretne ertelmes gondolatait kulturalt formaban megosztani forumtarsaiva. a baj az, hogy TUL SOK lett az ''anyazas''. tessek a fooldalon maradni? de en pont a mozgalmas, erdekes (egykoron meg szakmai) forum miatt szeret(t)em a ph!-t. Olvassak cikkeket, meg hireket. azon irasok szinvanala telleg kiemelkedo, de igencsak lehangolo, mikor a lap aljan ott virit, h ''en vagyok az elso....'' ''b****szameg megeloztel'', meg hasonlok. szerintem sem kell a faradt gozt befagyasztani. a usereket kellene meggyozni, hogy ne arasszak el sz*rral
    Cathfaern #89 a hozzaszolaskorlatrol mar valahol volt szo, es valoszinu, hogy akkor a hw kategoriakban nyitnanakk baromsagokat, ha a faratt gozbe nemtudnak. masresz lattam mar ojan ujoncot (huh, ezt ugy mondtam mintha legalabb ostag lennek) akinek elso hozzaszolasa a vizhutes topicban egy feloldalas SZAKMAI jellegu TARTALOMMAL rendelkezo hozzaszolas volt, amit tobb hasonlo is kovetett, tehat nem mindig jo ez a korlat, bar gondolom az ijen emberek nem is nyitnak ertelmetlen temakat.
    DEN #90 pontosan ez lenne a megoldas. a problema csak az hogy ez sajnos nem kivitelezheto. SAJNOS. :)
    tozso #109 olvazsd vegig. a baj az, hogy tul sok az elmebeteg topic
    tozso #118 csak zavaro, ha a sok szemettol nem talalod meg azt, ami erdekel

Új hozzászólás Aktív témák