Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Azokon már túl voltam akkor
Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
Azt viszont fenntartom, hogy az volt a legrosszabb rész, szerintem ott haltam a legtöbbször a játékban.
És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam... 
Most kimentettem az állást, elvileg két endinget meg tudok csinálni egy nekifutásra, aztán szép komótosan jöhet a NG+. Azt mindenesetre sajnálom, hogy a sztori 90-95%-át már akkor sejtettem mikor legelőször bementem Xionba. Persze még jöhet valami csavar, de nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban

Szerk (És spoiler).: Viszont az utolsó(előtti) bossnál elég kegyetlennek éreztem EVE-et... Értem miért csinálta, de ha a játék ad lehetőséget én nem hagyom szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Eladó XBOX 360 és PC lemezes játékok!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam...