Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
cskamacska #31252 üzenetére
Értem, de ha teszem azt, csinálok egy "jó húzást" az élelmiszeriparban és azt mondom, hogy csak az én bolthalőzatomból lehet kenyeret venni (Cenega), azért a molnár és a kenyérsütöde (Bethesda) a hibás? Én mosom kezem, jogom van így megállapodni és te az eszed amit kapsz, annyiért, amennyiért gondolom. (persze... ez lehetetlen - szabad kereskedelem)
Ebben a régióban nem egy és ugyanaz a kiadó/gyártó... Magyarán... nem akarok egy élősködő bagást eltartani, aki azon túl hogy kiszállítja a boltba a lemezt számomra semmi érdemit nem csinál. -
bazsi83vp
senior tag
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
gyáliSanyi #28047 üzenetére
Átcsatolod a könyvtárat, én is így csináltam anno:
[link] -
bazsi83vp
senior tag
Alan Wake mennyire jó? Mert hallottam mindent. Vagy nézzem meg a "sötét verziót" és vegyem meg karácsonykor. Csak le lesz akkor is árazva.
-
bazsi83vp
senior tag
Trine 2 -75% kupon (CRQ06-X2I4D-VEI6M)
-
bazsi83vp
senior tag
Sokan vagytok:
Van vmi lista? A Ph csoportba pedig beléptem, ha az is elég.
-
bazsi83vp
senior tag
Köszi utólag is mindenkinek az Amazonos vásárláshoz nyújtott segítséget.
Annyi lenne még a kérdés, hogy tudok "barátokat" keresni pl dead islad, left4dead, TF2 stb.. coop/multi játékhoz? Barátlistába fel kellene venni emberkéket? Az én nevem amúgy groza_hun Köszi
-
bazsi83vp
senior tag
Van a profilomon egy steam fortress 2 és egy steam fortress 2 béta - ez utóbbi eltüntethető? (akár support útján is - most vettem észre)
Mármint igen
Team Fortress 2 és béta
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Bluerainbow #25864 üzenetére
Semmi.. gondolom a skyrimre fáj a te fogad is..., ez megmarad sörre
-
bazsi83vp
senior tag
Szeretnék segítséget kérni az amazonnal kapcsolatban:
Most regeltem és megvenném első körben a Bioshock Dual Pack [Download]. Most hogy műkodik ez? Ad 2 serialt, ami jó Steamre? Másrészt a state és a zip mezőkbe mit írjak? Mert az AL gondolom Alabama.... Köszi. -
bazsi83vp
senior tag
Én értem, csak miután a freemail nem adta be 2 órán át a levelet, leállítottam a gépet és nem tudtam, hogy nem kéne kilépni a steamból ... vagy te se érted amit én írok????
De magyarázhatok
Mindegy, most megy a gép a steammel, amíg meg nem jön az a szar és átteszem azt is a másikra. -
-
bazsi83vp
senior tag
Akkor az a baj, hogy bezártam? :S
az új e-mailen van már minden ezen kívül már ..... - tököm tele, már bocsOrigin nem tökölt ennyit meg a többi se.
Akkor holnap reggelre csak meglesz ... komolyan. ... a tisztelt közt elnök végigszignóz minden levelet és azért ilyen lassú...? -
bazsi83vp
senior tag
Na most mit csináljak? mert mire a köcsög freemail méltóztatik átküldeni a kódsort, le is jár.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
cskamacska #19079 üzenetére
kb 3 órája várok és azóta még 1x kértem és semmi - amúgy most írnám át: a legtöbb dolog már nem ott van.
-
bazsi83vp
senior tag
Üdv srácok - az a gondom, hogy újratettem a gépet és két vmi hülye aktivációs bizbaszt - megadtam neki a címet (freemail) és nem jön a kódsor - így nem tudok belépni. Ilyenkor mit célszerű tenni?
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
ImpersonatoR #7850 üzenetére
Szia, neked is a kissé feljebb taglalt mklink-es paranccsal működő megoldást javaslom - jobbat, egyszerűbbet nem tudok, sajnos.
-
bazsi83vp
senior tag
Nem próbáltam még, de mivel a játékok amint néztem, szeparáltan vannak telepítve sztem külön is (ugye a \Steam\steamapps\common mappa tartalmáról beszélünk). Egyenként ki kell adni a parancsot minden egyes játékmappára vonatkozóan. Tehát hogy a common mappán belül az A mappa ide mutat, a B oda a C meg amoda.
Ami pedig azon kívül van (nálam L4D 1-2-höz tartozó ncf és gcf fájlok) pedig marad a steamapps mappában. -
-
bazsi83vp
senior tag
Iróniának szántam - amúgy még egy gyári lemezem nem halt le (írott az más kérdés, más technológia)
-
bazsi83vp
senior tag
A dead islandot lehet four packban előrendelni - úgy csak 37,5 euro/fő. Most én is inkább a dobozosra szavazok. De ha valakiket érdekel.
-
bazsi83vp
senior tag
Hali kéne egy kis segítség - látom van killing floor meg left4dead 1-2 is, melyik a jobb?
Illetve a háromból melyiket játszák még ma is a legtöbben multiban? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest