Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR

[link] ezt a hszt nezd at, nalam a feszekkel volt valami. topik ne tevesszen meg, egyeduli X370 titanium userkent a topikjaban se nagyon tudtak segiteni.
lap egyebkent mai napig megvan, 3900Xel 64GB memoriara stabil, szoval az x99es kittel tenyleg megszivattam magam ordas modon.
-
proci985
MODERÁTOR
nem feltetlenul
talan ket eve nyaron szivtam egy hatalmasat 1800X + 4*8GB rammal: minden oke volt, 24 oras commandline memtest ment (ketszer is ahogy alltam lefele). viszont abban a pillanatban, hogy ratoltam az Ubuntut a virtualboxra, vagy meg telepites kozben fagyott, vagy utana fel oran belul.
emiatt irtam, hogy virtualbox 6 ingyenes, ubuntu 18.04 szinten, ha fel tudod installalni es 15 perc utan nem esik ossze az gyorsabb es megbizthatobb memoria megbizhatosagot tesztelni ryzennel, mint a memteszt.
XMP lehet az oka, illetve elvileg ha valamelyik base clock vagy strap el lesz allitva, amit ugye az XMP megint (kvazi OCkent) piszkal, az 1.50es memoria meg adott esetben meleggel jelent problemat. ugye megint a problema az XMPvel.
az a baj, hogy ez a CPU mem_controller haklija. X570S lapban sem jobb a helyzet, viszont egy 3900X egy X370 lapban is ezerszer egyszerubb.
esetleg ha van masik SSD, meg megprobalhatod atdobni arra, de ez igy tenyleg a kisse nehezebben lokalizalhato problema. anno emlitett 1800Xnel kb harom napon at folyamatosan debugoltam, es van par ev OCs tapasztalatom (meg ket szakiranyu diplomam).
-
proci985
MODERÁTOR
0xc0000005 az memoriahiba pedig.
furmark nem fogja meg, Virtualbox 6ra Ubuntu 18.04 telepitesnel jon ki, ha instabil.
downclock 2400ra es 1.35Vre laza idozitessel kiprobalni, hogy ugy stabil, mikozben a CPU orajeleket fixalod gyarira es hagyod auton a feszt?
Komplikato: akiknel nem fut jol 3070en azoknal ki szokott bukni, hogy HDDre raktak. vagy instabil az OC (ami akar az XMP is lehet). vagy 1st gen ryzen ami memoriara iszonyatosan haklis tud lenni, ami durvabb memterheles mellett (ld a Virtualbox megjegyzesem), siman CTDt jelent.
ha ossze-vissza fut, akkor ott valoszinuleg valamelyik komponens instabil.
masoknal teljesen stabil a jatek, ilyen 20-30 orakkal max egy CTDs jatekosok is vannak ahol nem akad es nincs mas baj sem.
-
proci985
MODERÁTOR

varosokban sokat panaszkodnak 3070 szintu kartyakkal is, hogy lassu meg rossz. aztan kiderul, hogy kivetel nelkul HDDre rakjak.
kwzatz: trollok megjelenes elott toltak majd refundoltak. es akkor eltunik az ertekeles. csomoan sirtak emiatt steamen. szoval igen, mostanra jottek ra, hogy megint meg kell venni es megint refundolni a review bombhoz.
csak ugye ezzel az a baj, hogy a refund rendszer kijatszasaert viszont steamen komolyabban is buntetnek.
btw Diablo4 volt talan a legnagyobb megjelenes ami az elso hetekben nagyon jo fogadtatast kapott
Bad Pritt: negativ reviewek jobban porognek youtubeon.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
metacriticen szettrollkodtak az ertekeleseket.
steamen is probaltak, de nem jott ossze. forumon latszott, hogy volt olyan aki direkt csak ezert vette meg es refundolta, aztan nezett, hogy hova lett az ertekelese.
kb minden AAA startnal ez volt utobbi 5 evben. Steam elegge lazan van moderalva, metacritic semennyire, latszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Ingatlanos topic!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Guild Wars 2 (GW2)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest