- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
Az SQL Server Active Directory Helper automatikus indítási módra van állítva, de nem fut. Kézzel indítani sem tudom, ezt a hibakódot adja: 1073741724
Rákerestem, de csak angol fórumokat találtam, ráadásul a windózom magyar, nem tudom hol keressem pl. az itt leírt megoldást:
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1111915&page=192Being installed on a dc doesn't mean that SQL is configured to be listed in AD. In Enterprise Manager right click ont he server and go to properties on the active directory tab. If the Add button is available then SQL isn't configured to be listed in AD. The AD Helper service won't be running in this case.
Hol van pl. az Enterprise manager?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest