Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
köszönöm a választ.
igen, a fülükbe toll...
1. kábelcserét elvileg én is meg tudom oldani, s így, hogy szerinted lehet az, akkor meg is fogom tenni.
2. ezzel sokat nem tudok tenni, de a leírt nem állandó probléma, hanem mintha néha "beakadna". gondolom, ha az általad leírt dolog lenne, akkor teljes káosz, anarchia, pandemonium lenne.*itt vesztettél el teljesen. gondolom nem összeegyeztethetőek... 8)
-
galocza
aktív tag
halihó,
szeretném előrebocsátani, hogy tökhülye vagyok adatbáziskezelőkkel kapcsolatban, de a problémát le tudom írni, és tán némi iránymutatást tudtok adni.
munkahelyemen van 3 "kassza" kliensgép, amelyek egy külön szervergépről tápálkoznak adatokkal (firebird 2.5).
az egyik gép néha teljesen más adatokat mutat, mint a többi három, beleértve a szervert - mintha a változások hozzá nem jutnának el: hiányoznak rendszerüzenetek, készletek változásai stb. a dolog szépsége, hogy ez a gép komplett cserén esett át pár hónapja, előtte és utána is mutatta ezt a furcsaságot. hozzátartozik, hogy gyanítom, hogy a rendszergazdák nem telepítették újra sem a firebird-öt, sem az azt kezelő programot - csak átpakolták az egész hóbelevancot az új gépre.
a kérdésem: mi okozhatja a fenti problémát? adatbáziskezelő csinálhat ilyet? vagy vmelyik hálózati eszköz rendetlenkedik, és ha kicserélem a madzagokat és a (zyxel) switchet, várhatok javulást? merre induljak el?köszönettel,
g
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest