Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Raspberry Pi
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Van egy néhány milliárd rekordos táblánk (amit lehetne normalizálni, és amivel jó lenne, ha a középiskolában felszedett ismereteimnél hatékonyabban tudnék dolgozni). A prograomunk MS SQL Server Management Studio, amiből jelenleg külső adatbázisként érhető el egy Oracle dump fileból maga az adattábla (nekem ez nem mond túl sokat, mindenesetre az alap lekérdezések futnak, de van olyan, hogy értetlenül állok hibaüzenetek előtt).
Megnéztem a Masterfieldet, tőlük ez a tanfolyam lenne szerintem a legmegfelelőbb [link]
Kinéztem a Pentánál is egy hasonló kurzust: [link]
Vannak esetleg konkrét tapasztalaitok a fentiekkel?
-
válasz
barnam_
üzenetére
Masterfiled-nél voltam alap SQL oktatáson. Háááát, ha kollégám nem tartott volna előtte jó pár órás felkészítést, akkor pislogtam volna, mint hal a szatyorban

Nem rossz, de 4 nap alatt elég tömény a dolog, ha sosem foglalkoztál előtte vele. De, ha egyszer ráérzel az ízére már sosem akarsz többé excelt használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Raspberry Pi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest