Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A joomla, drupal stb. nekem tól blogos"
Ha ezt állítod, akkor röviden és tömören összefoglalva fogalmad sincs egyikről sem.
A Wordpress-re még lehet állítani, mert az tényleg inkább gyors blog-összedobálás irányába megy, de egy Drupalra azt mondani, hogy "túl blogos"...bullshit, köze nincs az igazsághoz. Ja, és tapasztalatból mondom, nem a levegőbe beszélek.Egyébként a "mert nekem ez tetszik"-hozzáállással (és kicsit gőgös, "mert csak azért is"-válasszal, legalábbis ez jött le abból, amit írtál) csak saját magadat szívatod. Pl. hogy a Drupalra visszatérjek, brutális nagy közösség áll mögötte, folyamatosan fejlesztik hozzá a modulokat, írásos tutorialok készülnek hozzá, videóismertetők, stb., így jelentős terhet levéve a programozók válláról, és mindezt ingyen osztják meg, ezzel durván felgyorsítva a fejlesztői munkát.
Ha viszont olyan rendszert használsz, ami kevésbé támogatott, akkor az ahhoz való fejlesztés annál nagyobb többletmunkát is jelent számodra/a megbízott fejlesztő számára, ergo több költséggel jár (had ne dobáljak olyan elcsépelt mondatokat, mint hogy "az idő pénz").Ezentúl az általad később linkelt oldalon szereplő dolgok mindegyikét meg tudja jeleníteni ugyanígy egy Drupal vagy egy Joomla.
========
Többiektől bocs az OFF-ért, de nem hagyhattam reakció nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest