Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Nem gondoltam, hogy lehet olyan eset, ahol az alselect gyorsabb lehet, de végülis mittudomén talán előfordulhat ilyen.
Éppen a héten optimalizáltam egy kolléga kódját, aki szerette az alselecteket (mondjuk régivágású programozók még emlékeznek az SQL-ek hőskorára, amikor NEM is létezett inner join - 2000-es évek előtt). Mit ne mondjak százezres tételszámoknál (mind főselect, mind alselect több százezer sor) perceket lehetett nyerni, hogy 4-5 inner joinba rendeztem át a cuccot.Tényleg és ti mit szóltok a temp táblákhoz? Múltkor ledöbbenve hallottam, hogy nem kellene használni őket. Szerintem ez hülyeség. Szerintetek? MSSQL alatt eléggé furcsállom, hogy ne kellene temp táblákat használni. Én még PostgreSQL, MySQL-ben is használok temp táblákat (8.0 felett, az ennél régebbiekben inkább csak elméleti lehetőség, mintsem gyakorlati).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest