Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Egy kicsit off...
Tanultam a relációs adatbázisokról. Megtanultam a normálformákat és ismerem az egyed-kapcsolat modellt is. A kapcsolatokról is tanultam és azok ábrázolásáról az egyed-kapcsolat modellben. A kérdésem, hogy hogyan kezdjek el megtervezni egy egyszerűbb adatbázist? Szal egyed-kapcsolat modell segítségével el akarok jutni a 3nf-ig és a kapcsolatokat is ábrázolni akarom.

Egy olyan logikai tervig szeretnék eljutni, amiből már könnyedén lehet bevinni a dolgokat egy relációs adatbáziskezelőbe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest