Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
sziasztok!
az a probélmám, hogy egy sql-t kell felraknom egy programnak, ami pont a windóz xp beépített sql-jét szeretné, de nekem bármilyen sql progi jó lenne.
nos, nem tudom beállítani a windows xp professional sql-jét, ugyanis lehet hülyeségeket írok be adatoknak, de ezzel a hibával áll le:![[kép] [kép]](http://sanya.tvn.hu/sql_hiba.jpg)
az sql mellett a progi kér egy ms iis-t is, de azt sikeresen telepítettem.
az sql-nél kér egy:
milyen néven kíván az adatbázisra hivatkozni?-t ide nemtom mi kell, súgót nem találtam hozzá.
a leírás mezőt még gondolom megértem, de lehet nem. idegondolom valami számomra megjegyzés jön.
a kiszolgáló részhez milyen név jön?
utána: felhasználói hitelesítés? stb. a program egy internet nélkül is futtatható mezőgazdasági gépekhez javítási útmutatató lenne. program neve: john deere system advisor. elég fontos lenne édesapámnak.
előre is köszi: SAnya
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi