Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
2 kérdésem lenne
igazából írja hogy prémiummal offline zenehallgatás van, na már most ez hogy néz ki a gyakorlatba? nekem elsősorban telefonra kellene, otthon wifin kedvenc zenéimet letölthetem aztán hallgathatom net nélkül út közbe? vagy be kell kapcsolni a netet elindítani a spotifyt aztán nem streameli a zenét hanem a telefonról játssza le?
látom magyar accra is csak euróba lehet fizetni? viszont van valami megkötés hogy milyen előfizetést veszek? mert láttam pl ebayon vagy itt ott amott hogy 12 hónapos előfizetés olcsóbb mintha direktből a spotify-ban venném meg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest