Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
2 kérdésem lenne
igazából írja hogy prémiummal offline zenehallgatás van, na már most ez hogy néz ki a gyakorlatba? nekem elsősorban telefonra kellene, otthon wifin kedvenc zenéimet letölthetem aztán hallgathatom net nélkül út közbe? vagy be kell kapcsolni a netet elindítani a spotifyt aztán nem streameli a zenét hanem a telefonról játssza le?
látom magyar accra is csak euróba lehet fizetni? viszont van valami megkötés hogy milyen előfizetést veszek? mert láttam pl ebayon vagy itt ott amott hogy 12 hónapos előfizetés olcsóbb mintha direktből a spotify-ban venném meg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest