- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi, szmbaton volt egy 15 orás auto utam, azon teszteltem , elötte csináltam hogy a számokat mekerestem ami tetszik és megnyomtam a szivecskéket, igy amikor elkezdtem a lejátszást akkor a kedvenceknél csak ezek a számok voltak és véletlenszerüen le is játszotta, ami sznte az amit én is szeretnék.
Viszont ami nem testzik, hogy volt olyan szám amit többszor is lejátszott és volt amit egyzsersem, viszont egy idő után ugy 6 ora folyamatos lejátszás után, egyszercsak abbahagyta a kedvencek lejátszását és egy teljesen ismeretlen stilusu számokat kezdett lejátszani.föleg trance zenéket válogattam a kedvencekbe és mégis ilyen számokat kezdett el lejátszani mint a sabaton és asonlo rock zenék.
ennyit arről, hogy a hasonlo stulusokat ajánl fel.
igaz, hogy ingyenest használom, de még is talán 3x hallottam reklámmegszakitást .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest