Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Válogattam pár tracket. Eltettem őket egy listába.
De mielőtt bárki is el kezdené hallgatni! Ezek "zakat" zenék. Elég kemény dnb-k. Szóval ha valaki nem elég "befogadó" az inkább hagyja. Nem akarom én senki idegrendszerét kikészíteni, annyit nem ér. Szerintem elég ha választotok egy számot és meghallgatjátok, ha semmi fura nem tűnik fel akkor kész.
Lista: [link]
Most, hogy keresgéltem, támadt egy gondolatom. Mivel leginkább csak az ennyire zúzda zenéknél veszem észre. Nem lehet, hogy itt melóba elfogy egyszerűen az alaplapi hangkártya, olyan mint ha erejét vesztené? Egy másodperces halkulásokra figyeljetek. De mint mondtam, otthon is feltűnt ez a jelenség nekem (Xonar DX hangkari + Hyper X Cloud füles (Takstar belső ugye). Itt melóba próbáltam fiio K1-gyel is, és akkor is. Bár én már nem tudom, lehet placebo.
Annyira nem fontos egyébként.
Ui: Azért megosztom a "normális" listámat, is csak, hogy nehogy az maradjon meg bennetek, hogy milyen beteg zenéket hallgatok.
[link] Nagyon sok mindent szeretek. Nem vagyok stílusokba begyöpösödve. Mondjuk a kecskeáldozós, hörgős metál az nálam nem gyerebe. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest