Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Válogattam pár tracket. Eltettem őket egy listába.
De mielőtt bárki is el kezdené hallgatni! Ezek "zakat" zenék. Elég kemény dnb-k. Szóval ha valaki nem elég "befogadó" az inkább hagyja. Nem akarom én senki idegrendszerét kikészíteni, annyit nem ér. Szerintem elég ha választotok egy számot és meghallgatjátok, ha semmi fura nem tűnik fel akkor kész.
Lista: [link]
Most, hogy keresgéltem, támadt egy gondolatom. Mivel leginkább csak az ennyire zúzda zenéknél veszem észre. Nem lehet, hogy itt melóba elfogy egyszerűen az alaplapi hangkártya, olyan mint ha erejét vesztené? Egy másodperces halkulásokra figyeljetek. De mint mondtam, otthon is feltűnt ez a jelenség nekem (Xonar DX hangkari + Hyper X Cloud füles (Takstar belső ugye). Itt melóba próbáltam fiio K1-gyel is, és akkor is. Bár én már nem tudom, lehet placebo.
Annyira nem fontos egyébként.
Ui: Azért megosztom a "normális" listámat, is csak, hogy nehogy az maradjon meg bennetek, hogy milyen beteg zenéket hallgatok.
[link] Nagyon sok mindent szeretek. Nem vagyok stílusokba begyöpösödve. Mondjuk a kecskeáldozós, hörgős metál az nálam nem gyerebe. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest