- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Köszi, de ez egy video-lejátszó.
Az én problémám az, hogy a 17'' TFT 1280x1024, 5:4 arányú képpel rendelkezik. 1280x960 lenne 4:3. Ebből is látszik hogy 1-1cm-el ''megnyúlt'' függőlegesen.
ÉS HA, pl.játékok alatt 1024x768, vagy más 4:3 arányú felbontást használsz, megnyútja a képet, és ez NAGYON ZAVRÓ!
EZÉRT keresek egy olyan progit, ami pl. a háttérben fut, és eszközöli ezt a hibát. Nevezetesen ha 1024x768-at választok egy játék alatt, akkor alul felül lesz egy kb. 1-1-cm-es fekete csík, megtartva ezzel a HELYES KÉPARÁNYT. (Ja, és a lépet én nem tudom manuálisan összébhúzni, mint egy CRT-nél, ez full digit)
SEGÍTSETEK MÁR!!! PLEASE!!!!!
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
Nem tudom, hogy neked TFT monitorod van-e, de szerintem ez sokakat érint (17''), de még sehol sem találkoztam ezzel a problémával. És az a baj, hogy a 17''-os fizikailag is 5:4. Ez ugye már jobban hasonlít egy négyzetezhez, ezért van az a plusz 1-1cm ''hosszabbodás''. 1280x960 lenne a 4:3. Ha ezt előbb tudom, nem veszek TFT-t. Valaki help???
-
Jazz
veterán
Nekem is van egy, de egészen más jellegű speciális problémám (nem akartam új topicot nyitni).
17''-os TFT monitorom képátlója 5:4 (1280x1024). A gond az, hogy pl.játékoknál, vagy ha mplayer alatt nézel filmet, és ezek mind 4:3 képek (játék pl. 1024x768), akkor alul-fölül nem jelenik meg egy kb.1cm vastag fekete csík, hanem széthúzza a képet, és ez nagyon zavaró. Én manuálisan nem tudom összébbhúzni a képet, mert digit jelet kap (digit out a videokari, és digit in a minitor).
Szóval ehhet keresek valami spec progit, ami orvosolja ezt a problémát. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest