Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsif

csendes tag

válasz Dany007 #187 üzenetére

Az AUX-on sztereó jelet tudsz fogadni, azt esetleg a különböző ProLogic meg hasonló cuccok virtuálisan átkeverhetik 5.1/6.1/7.1 csatornássá, szóval nem sokat érnél el ezzel a hangkártyával a jelen problémával kapcsolatban.
    Kábel biztos nem létezik, max vmi aktív eszköz amelyikben van elektronika, és a megfelelő formára alakítja a jelet, de ennek létezéséről sem sokat tudok, csak elvileg el tudom képzelni, de az ár az biztos, h magas, erre írtam, h vehetnél rajta olyan erősítőt, amin van megfelelő bemenet, de nem biztos, h megéri ezt a befektetést, ha nem gondolkodsz nagy mozizásban, inkább néha 1-1 film, zene, amit nem írnál ki (mivel ha kiírod, akkor kikapcsol gép mellett is élvezheted a hangokat, nem kell gép ventillátorainak zajára figyelned... :D
    Valóban csak kimenet a HDMI, elnézést kérek, figyelmetlen voltam, rossz sort néztem a speckóban :( :B . Akkor sajnos nem tudod a gépedet összekötni az erősítővel úgy, h valóban 5.1-es jel menjen át.
    5.1-es jelet digitális úton át lehet vinni:
    -digitálisan egy kábellel (koax, vagy optikai, vagy HDMI a végfelhasználóknál elterjedt módjai) -analóg módon, 6 interconnect kábellel (itt minden egyes csatorna egy külön kábelen megy, hasonlóan a sztereóhoz, ill a kábel is megegyezik, csak több van belőle... :) )

Új hozzászólás Aktív témák