Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
Az AUX-on sztereó jelet tudsz fogadni, azt esetleg a különböző ProLogic meg hasonló cuccok virtuálisan átkeverhetik 5.1/6.1/7.1 csatornássá, szóval nem sokat érnél el ezzel a hangkártyával a jelen problémával kapcsolatban.
Kábel biztos nem létezik, max vmi aktív eszköz amelyikben van elektronika, és a megfelelő formára alakítja a jelet, de ennek létezéséről sem sokat tudok, csak elvileg el tudom képzelni, de az ár az biztos, h magas, erre írtam, h vehetnél rajta olyan erősítőt, amin van megfelelő bemenet, de nem biztos, h megéri ezt a befektetést, ha nem gondolkodsz nagy mozizásban, inkább néha 1-1 film, zene, amit nem írnál ki (mivel ha kiírod, akkor kikapcsol gép mellett is élvezheted a hangokat, nem kell gép ventillátorainak zajára figyelned...
Valóban csak kimenet a HDMI, elnézést kérek, figyelmetlen voltam, rossz sort néztem a speckóban
. Akkor sajnos nem tudod a gépedet összekötni az erősítővel úgy, h valóban 5.1-es jel menjen át.
5.1-es jelet digitális úton át lehet vinni:
-digitálisan egy kábellel (koax, vagy optikai, vagy HDMI a végfelhasználóknál elterjedt módjai) -analóg módon, 6 interconnect kábellel (itt minden egyes csatorna egy külön kábelen megy, hasonlóan a sztereóhoz, ill a kábel is megegyezik, csak több van belőle...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Akkor sajnos nem tudod a gépedet összekötni az erősítővel úgy, h valóban 5.1-es jel menjen át.
)