Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bitovi
tag
válasz
moonguru #10036 üzenetére
Sajna nem segített!
Gyári drivert nem szeretném felrakni, lehet azzal menne.
Fel sem ismeri, pedig működik, mert kutakodtam közben és ezt találtam:Ezzel lehet tanítani.
A benne lévő lejátszók mellé még fel lehet venni új lejátszót is, csak egyes funkciók már fizetősek, úgyhogy nem lehet teljes egészében kihasználni. -
doki83
csendes tag
válasz
moonguru #10025 üzenetére
Na, Creativos cuccokat eltávolítottam a Driver Sweeperrel, PAX-os cucc feltelepítve, de ugyanúgy csak a frontok szólnak...
A PAX-nál, csak az Audio Control Panelt telepíti fel?
Nem kellenetudnia a sima mp3-at is 5.1-re felkonvertálnia?
Bocsi a sok alap kérdésért, de baromira nem értek hozzá, örülök, hogy ezt a driver cserét is megoldottam, de sajna cseszik működni... -
vanye
senior tag
válasz
moonguru #9703 üzenetére
A BIOS-ban nincs Q'nQ opció. Volt, de most nem találom.
Sztem azért nem látható, mert felhúztam a procit. De amúgy sem működne, hisz (mint írtam) megpöcköltem a CPU-t, úgy meg nálam a lap nem veszi vissza az órajelet.
Viszont most manuálisan osztottam ki a PCI-eszközök IRQ-ját. Talán ez segít. Vagy nem. -
ddk26
csendes tag
válasz
moonguru #9024 üzenetére
Nem kell külön megvenni a szoftvert ehhez már jár,de az érdekelne engem ,hogy optikán a kártya csinálja a DTS-t vagy az erősítő?Állítólag optikán megy az 5.1,de kipróbálni még nem tudom majd csak egy hét múlva még ki sincs csomagolva a kártya ezért vagyok tanácstalan,hogy becseréltessem másikra vagy műkődni fog ezzel is.
-
grunge
addikt
válasz
moonguru #8828 üzenetére
Szóva leljátszásra az X-fi, mikrofonhoz meg aktiváljam az alaplapit? nem lesz itt drive rösszeütközés az amúgy is harmatos creative cuccokkal?
amúgy nem értem hogy egy ilyen (ár)kategóriájú hangkártyánál miért van ennyi gond a mikrofonnal, pláne hogy egyszer működik, aztán meg össze vissaz torz...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
moonguru #8748 üzenetére
Üdv !
Azért egy " fanatikustól " elvárható lenne, hogy ne keverje össze az XtremeAudio hangkarit, egy XtremeGamer-rel xD, mert a képen bizony nem Audio van hanem Gamer, az Audio az nem X-Fi, viszont a Gamer vmivel többet tud, és legalább X-Fi + hűtőbordával megspékelve, max a low p. méretben egyeznek
Csak hogy a helyén legyenek a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- CHIEFTEC iARENA 500W 80 PLUS Bronze tápegység,1x8pin Pcie csatival,hibátlan állapotban!
- Eladó HP 6710b laptop
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 Pro 3500 / 16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / 15.6" Full HD IPS / Win 11
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz memória,hibátlan állapotban!
- Lenovo T60 noti, 14", Core2Duo T7100, 4GB, 5:4 képarány, magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest