- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz moonguru #8748 üzenetére
Üdv !
Azért egy " fanatikustól " elvárható lenne, hogy ne keverje össze az XtremeAudio hangkarit, egy XtremeGamer-rel xD, mert a képen bizony nem Audio van hanem Gamer, az Audio az nem X-Fi, viszont a Gamer vmivel többet tud, és legalább X-Fi + hűtőbordával megspékelve, max a low p. méretben egyeznek
Csak hogy a helyén legyenek a dolgok
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz moonguru #8828 üzenetére
Szóva leljátszásra az X-fi, mikrofonhoz meg aktiváljam az alaplapit? nem lesz itt drive rösszeütközés az amúgy is harmatos creative cuccokkal? amúgy nem értem hogy egy ilyen (ár)kategóriájú hangkártyánál miért van ennyi gond a mikrofonnal, pláne hogy egyszer működik, aztán meg össze vissaz torz...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
-
ddk26
csendes tag
válasz moonguru #9024 üzenetére
Nem kell külön megvenni a szoftvert ehhez már jár,de az érdekelne engem ,hogy optikán a kártya csinálja a DTS-t vagy az erősítő?Állítólag optikán megy az 5.1,de kipróbálni még nem tudom majd csak egy hét múlva még ki sincs csomagolva a kártya ezért vagyok tanácstalan,hogy becseréltessem másikra vagy műkődni fog ezzel is.
-
-
emre33
addikt
válasz moonguru #9644 üzenetére
Mi a baj a PAX-al? Összes funkció nekem mindig működött.
Pedig ezer egy féle driver és program összetevő járt a gépemen.
Csupán mindig betartottam az előírásokat.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
vanye
senior tag
válasz moonguru #9703 üzenetére
A BIOS-ban nincs Q'nQ opció. Volt, de most nem találom. Sztem azért nem látható, mert felhúztam a procit. De amúgy sem működne, hisz (mint írtam) megpöcköltem a CPU-t, úgy meg nálam a lap nem veszi vissza az órajelet.
Viszont most manuálisan osztottam ki a PCI-eszközök IRQ-ját. Talán ez segít. Vagy nem.Stern des Südens!
-
doki83
csendes tag
válasz moonguru #10025 üzenetére
Na, Creativos cuccokat eltávolítottam a Driver Sweeperrel, PAX-os cucc feltelepítve, de ugyanúgy csak a frontok szólnak...
A PAX-nál, csak az Audio Control Panelt telepíti fel?
Nem kellenetudnia a sima mp3-at is 5.1-re felkonvertálnia?
Bocsi a sok alap kérdésért, de baromira nem értek hozzá, örülök, hogy ezt a driver cserét is megoldottam, de sajna cseszik működni... -
bitovi
tag
válasz moonguru #10036 üzenetére
Sajna nem segített!
Gyári drivert nem szeretném felrakni, lehet azzal menne.
Fel sem ismeri, pedig működik, mert kutakodtam közben és ezt találtam:Ezzel lehet tanítani.
A benne lévő lejátszók mellé még fel lehet venni új lejátszót is, csak egyes funkciók már fizetősek, úgyhogy nem lehet teljes egészében kihasználni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?