- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- UHD filmek lejátszása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kis zöld izé
senior tag
Én már régen elkülönítettem a szettemet a Pc-től, de amikor még digiten használtam, akkor is átkapcsoltam a kártyát Game mode-ba, az erősítőt pedig DPLII Movie-ra és már fel sem tűnt, hogy nem az EAX 4.0-át hallom nemhogy az EAX 5.0-át!
Az EAX véleményem szerint is mehet a levesbe....Bye!
-
-
audi100td
nagyúr
Nem hiszem, hogy a Z-5500-ba jobb DAC lenne mint egy 20e Ft-os hangkártyán, de vegyen csak egy optikai kábelt és hallgassa meg hogy szól szebben.
"amúgy hallottad már a fenti párost mindkét módban?"
Nem, nem hallottam, ilyen kacatokra mint Z-5500 nem költök pénzt, én igazi hangfalon szoktam zenét hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
"Rágalmazás" - LOL, Inkább olvasd vissza hogy miket hordtál eddig itt össze.
Tudod van egy régi közmondás ami úgy szól hogy „más szemében meglátja a szálkát, a magáéban a gerendát sem veszi észre”.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
"Ha valóban minden kerek lenne, akkor nem létezett volna KX project, nem lenne Youp-Pax sem. Akinek semmi gondja, az örüljön, mert nem dobta ki a pénzét fölöslegesen."
A mai napig vannak modolt ATI és nVidia driverek is, hogy a többit már inkább ne is soroljam.
"Viszont én nem próbálok másokat hülyíteni, félrevezetni, és ennek érdekében hazudozni."
Hát persze hogy nem. Az esetleges másokat kevésbé vagy egyáltalán nem érintő állítólagos problémáidból viszont remekül sikerült elefántokat kreálni.
"Tévedsz, nem kicsit vagyok elfogult"
Akkor irány az ánusz topikja és ott vígan lehet tapsikolni hogy milyen jó hogy kevesebb mint 12 mega az install. Viszont itt erre az elfogult inkvizítor dumára és a rögeszmés "beszéljünk le mindenkit az X-Fi-ről" szövegre szerintem semmi szükség nincsen. Ha ennyire nem tudod elfolytani a Creative terror által okozott maradandó lelki sérüléseidet akkor itt bárkit lebeszélhetsz a kártyáiról. Vagy pofozgasd Leadtek meghajtóit mert ahogy hallom azok is meglehetősen messze állnak a tökéletestől.
Ezt a topikot lehetőleg hagyjuk meg az X-Fi kártyáknak.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
2002 óta használok XP-t és kicsit régebb óta használok Creative kártyákat. Live, Audigy 2, Audigy 2 ZS, X-Fi. Sosem volt egyikkel sem driver sem bármiféle más problémám.
A Vista pedig biztosan a defektes Creative driverek miatt örvend olyan borzasztóan "nagy" népszerűségnek a felhasználók körében mind a mai napig.
"Ja, és amíg ugyanolyan élvezhetően szólalnak meg a különböző effektek játékokban, addig az sem érdekel, ha csak EAX0-t tud a kártya, főleg, hogy mindezt szebben teszi."
Sőt még a ég is kékebb azóta és a csillagok is szebben ragyognak és a szomszéd is előre köszön.
"Az csak véletlen, hogy megint azt Asus-t említem, és csak érdekesség, de kiválóan, hibátlanul működik Win7-en is."
Ez az jelenti hogy kipróbáltad és az X-Fi Win7 alatt is bugzik?
Itt szerintem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz.fordfairlane: Meg tudnád mutatni hogy az Asus hol állítja azt hogy támogatja ezt a három szabványt?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Hagy tudjam már hogy volt-e problémám velük vagy sem, jó?
"Ezzel az EAX-szel is egyre kevesebb embert lehet hülyíteni szerencsére."
muhaha...
A "Leadtek felkent papja" mostmár Creative-ördög űzéssel is foglalkozik? Úgy látom hogy ők nem haraptak rá a home made driverekre...
Eagl3: Hazudsz!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Oliverda
félisten
Vista-s drivert le lehetetet tölteni, ehhez nem kell CD, az alkalmazások pedig mentek Vista alatt is. Másrészt ne keverd ide az Alchemy-t és a meghajtók javítgatását mert én nem erről beszéltem és nem ezeket kifogásoltam feljebb. Nekem sosem volt bajom a driverekkel pedig ez már a sokadik kártyám. Biztos rosszul csináltam valamit...
"Reklám minden mennyiségben, meg pénzéhség."
Welcome to the real world Neo
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
"Ezek szerint neked az is természetes, hogy pénzért adták a Vista driver cd-t(még érthető is lenne, előállítás), de emelett letölteni nem lehetett. Ugyanígy pénzért adták az Alchemy-t az Audigy tulajoknak."
Ezek voltak a legdurvább húzásiak , E-MU kártyákkal bezzeg nem mernek trükközni.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Szerintem ilyen nem volt. Tehát sosem raktak Dolby Digital Live és DTS Connect logokat a pár hozzászólással feljebb említett kártyák mellé (az Auzentech volt aki ilyet tett). Az XtremeMusic dobozán a DTS-ES éa a Dolby Digital EX (és a THX) logója van rajta, egy szó sem esik sehol a fent említett kettőről. Ennyi erővel követelhetnénk rajtuk a DTS-HD támogatást is mert ott van a DTS márkanév a dobozon. Természetesen ezt is ingyen csak hogy ne szakadjunk el túlzottan a hírös magyar mentalitástól.
Gondolom ha jópénzért liszenszelnék az EAX 3.0, 4.0, 5.0 szabványokat más gyártókank és az esetleges frissítésért ezek a gyártók pénzt kérnének akkor azért is a Creative lenne a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Meg. Csak nem annál a szolgáltatónál és ezt lehetett tudni nem volt titok. Ráadásul tudtommal nem csak a Creative gyárt hangkártyákat, így sosem volt kötelező az ő termékeik közül választani.
-
Oliverda
félisten
?
Kleroo: Na épp ezaz hogy te ezért sosem fizettél egy centet sem és mivel a szolgáltatódnak (ami jelen esetben a Creative) fizetnie kell az új csatornáknak (ami jelen esetben a Dolby és a DTS) ezért most ha szeretnéd ezeket most neked is pluszt kell majd fizetned. Nem értem hogy mi ebben a bonyolult.
Persze én is kitalálhatnám így utólag hogy amikor megvettem az egeremet a boltban akkor egyúttal kifizettem még a szőke nagycsöcsű eladónőt is egy görbe estére.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Hát nálam pl. a Far Cry 2 olyan sztereo mint a huzat. A TDU-ra nem emlékszem. A Half-Life sorozat viszont csak EAX-et támogat ha jól tudom. Ráadásul azt elég jól.
Mindenesetre az biztos hogy a Creative kártyáihoz is van OpenAL támogatás tehát aki ilyen kártyát vesze az egy minden manapság játékokban előfordulható támogatással rendelkezni fog.
-
audi100td
nagyúr
A Fatal1ty egy külön modell és még a nyák is teljesen különböző, szóval "sima" Gamer-ből tudomásom szerint 1 féle van csak, attól feüggetlenül előfordulhatnak különböző revíziók...
Miért milyen Music van még a "sima" és az UAA változaton kívül? típuson belüli különböző revíziókat meg ne számold bele.
-
L4D1K
őstag
Akkor ha jól értem, az Xtreme Music hardveresen tudna DDL-t is, de a Kreatin-osok nem engedik gazdagsági megfontoltságból?
Ezt a később megjelent dolgot nem értem. Mikor megjelentek az X-fi-k, volt a Music, Platinum, meg az Elite Pro. Utánna jött a Gamer/Fatál stb...edísön.
Nekem tudtommal az első kiadás van meg, bár ha mondassz egy típusjelzést megsasolom h biztos az-e.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
-
Kis zöld izé
senior tag
Te pedig ne légy ilyen támdó légy olyan kedves PH addikt!PCI-EXPRESS-es változat is csak EAX 4.0-ig támogat hardveresen.(X-FI AUDIO) Biztos információ egyenesen a Creative honlapjáról!
[link]
Amúgy a music tényleg 5.0-ig támogat.Sorry!Az audio viszont csak 4.0-ig.Viszont ettől függetlenül akkor sem kell támadóan inzultálni a fórumtársakat.Illetőleg elnézést g@abotól a félretájékoztatásért.[ Szerkesztve ]
Bye!
-
CSorBA
őstag
Értem.. Én most vettem egy kedves fórumtárstól, elég jó áron.. (régebben Music-ot használtam, és nagyon bevállt) Azaz pontosabban azért választotam ezt, mert vista alatt próbáltam egy live 24et (alaplapi) és egy audigy 4et is... Mind a driver miatt csődött mondott, tényleges funkcionalitásban.. De az x-fi jó volt (jobb, mint a másik kettő) ezért választottam ezt.. Tényleg siralmas a creative, de már auzenre nem volt keretem Remélem amire kell, arra jó lesz, még ha pár dolgot nem is fogok benne kihasználni... Majd írok, ha megérkezett.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Véletlenül privátban válaszoltam. Szóval tudom, hogy már nem gyártják és csak használtan lehet (leginkább) kapni az Xttreme Music kártyát, elvétve még találni újat. De most nem is ez a fontos, hanem hogy a lényeget leírtad, így most már képben vagyok.
[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
Tripton
csendes tag
Creative Sound Blaster X-Fi series XP Beta Driver 2.14.0001 driverrel tökéletesen műxik.
Audio Consol is megy. A HP driver-ével is megy de ott kevesebb opció van az Audio Consol-ban.[ Szerkesztve ]
Ha vannak atomok, és mód kinálkozik, molekulák is lesznek; és ha a molekulák nedves, meleg helyen tanyáznak, elõbb-utóbb lesz belõlük elefánt is.
-
Tripton
csendes tag
Ezt nem személyesen neked szántam, azonban megfigyelhető, a mostani sok driver bug, nem működő feature-k, a Vista mizéria miatt is vannak/lehetnek.És ez nem csak a Sound részleget érinti.lásd VGA..Pff
Ha vannak atomok, és mód kinálkozik, molekulák is lesznek; és ha a molekulák nedves, meleg helyen tanyáznak, elõbb-utóbb lesz belõlük elefánt is.
-
-
törölt tag
Én is csak remélni tudom a legjobbakat.
Sokmindennel játszom, főleg régebbi dolgokkal, jó, ha ott az Alchemy. Anno én is XtremeMucic-ot akartam venni, de égen-földön nem lehetett beszerezni, így jött a Fatal1ty - pedig herótom van az ilyen "gamer-"termékektől.
Skyhunter: A DDL-re sajnos nincs hirtelen tippem. Alchemy Vista esetén kell, hogy ott is legyenek EAX effektek.
bzoley: Már hogyne szerepelne: "Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty 7.1"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Játékhoz kell az EAX, így ha az Auzen nem válik be, marad az Au2. Egy próbát megér, a neten dicsérik, állítólag a driverrel sincs gond. Ráadásul a régi problémáknak már esélyt sem adok, hogy előjöjjenek:
- SetPoint-al való akadás másnál nem jött elő, Vista alatt talán nálam sem fog
- fejhallgatóval nem lesz probléma, bluetooth-osat használok majd
- AUX gond nem lesz, mert letiltom, s valószínű veszek egy szép nagy LCD TV-t
- FlexiJack-el nem fogok szívni, mert nincs rajtaNohát, ezek miatt remélek én...
Skyhunter: Köszönöm, ez alapján jó cucc ez, remélem, a DDL gondod is hamar megoldódik!
-
szjoci
őstag
akkor helyesbítenék: nem minden musicon van borda (topik elején volt pedig szó róla)
akkor ez nem jött be.. esetleg eszközkezelőben a kártya tulajdonságánál a details alatt a Physical Device Object name? (nálam 0034, az hexában 22 )
jó lenne valahogy beazonosítgatni a különböző páldányokat pedig
[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
turkásztam egy picit, everestben mégiscsak van valami adat az eszközök/PCI eszközök/creative SB X-Fi alatt az eszköz azonosítója és alrendszer azonosítója kísértetiesen hasonlít az említett számokhoz (nálam az alrendszer azonosító vége 21)
Sz.Miki: a musicon is van borda
[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
ha szériaszámra vagy kíváncsi akkor azt tudok mondani, most néztem meg
nyákon is SB0460 tipus van, és a Serial No: MASB0460546002840W
szerk: Xelo: szerintem a HD Intel audio előlapi csatlakozó úgy működik ahogy leírtad: ha bedugod a fejhallgatót, lekapcsolja a hátsó kimenetet. De ha mégsem akkor nem tart semmibe kikapcsolni a hifit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest