Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
fordfairlane #6703 üzenetére
Jogos és érthető az álláspontod, DE akkor sem látom sok értelmét...
De ez csak az én véleményem... Több mint 2 éve van meg az 5500-as szettem, immáron a 2. X-FI Gamer kártyámat nyúzom és nem érzem úgy, hogy szükségem lenne ezekre a a szemfényvesztő dolgokra... Kéretik nem megkövezni a véleményemért! THX
-
válasz
fordfairlane #6703 üzenetére
Sőt, az OpenAL sem futtat a CPU-n EAX4+t, csak ha tudja a hardware (pl. Audigy2/4, X-fi, stb.), attól hogy a játék OpenAL-t használ még nem lesz Xonaron EAX5, és Realteken se még EAX4 se, EAX2-t pedig tud mindhárom kártya DirectSound alól is (XP-ből).
Én inkább azt nem értem, hogy DTS/DD passthroug-hoz tényleg mindegy milyen a hangkártya, ha DTS-connectet/DDLive-ot használsz szintúgy mindegy az MP3-aknak is, hogy milyen a vas. A drágább hangkártyának 2 szempontból van jelentősége, ha analóg kimenetet használsz kell rá a drága DAC, illetve ha hardware-es effekteket szeretnél játékokban kell a speckó DSP (ma ez gyakorlatilag csak Creative féle EAX lehet). Akkor miért jó Xonart venni SPDIF-hez? Semmiért? Miért jobb az X-fi erre? Mert legalább tud EAX5-öt. Ha valakit nem érdekel a játék az más, de akkor is csak analóg kimenet használata mellett kérdés milyen hangkártyát vegyen alaplapi helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest