- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
fordfairlane #6703 üzenetére
Jogos és érthető az álláspontod, DE akkor sem látom sok értelmét...
De ez csak az én véleményem... Több mint 2 éve van meg az 5500-as szettem, immáron a 2. X-FI Gamer kártyámat nyúzom és nem érzem úgy, hogy szükségem lenne ezekre a a szemfényvesztő dolgokra... Kéretik nem megkövezni a véleményemért! THX
Bye!
-
válasz
fordfairlane #6703 üzenetére
Sőt, az OpenAL sem futtat a CPU-n EAX4+t, csak ha tudja a hardware (pl. Audigy2/4, X-fi, stb.), attól hogy a játék OpenAL-t használ még nem lesz Xonaron EAX5, és Realteken se még EAX4 se, EAX2-t pedig tud mindhárom kártya DirectSound alól is (XP-ből).
Én inkább azt nem értem, hogy DTS/DD passthroug-hoz tényleg mindegy milyen a hangkártya, ha DTS-connectet/DDLive-ot használsz szintúgy mindegy az MP3-aknak is, hogy milyen a vas. A drágább hangkártyának 2 szempontból van jelentősége, ha analóg kimenetet használsz kell rá a drága DAC, illetve ha hardware-es effekteket szeretnél játékokban kell a speckó DSP (ma ez gyakorlatilag csak Creative féle EAX lehet). Akkor miért jó Xonart venni SPDIF-hez? Semmiért? Miért jobb az X-fi erre? Mert legalább tud EAX5-öt. Ha valakit nem érdekel a játék az más, de akkor is csak analóg kimenet használata mellett kérdés milyen hangkártyát vegyen alaplapi helyett.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest