Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baliga Tamás #15483 üzenetére
Én egy valamit nem értek, s750-nél, hogy szólhat szebben, vagy legalább úgy egy genius 6000-es, rendben, hogy kicseréltem a kondikat a kicsiknél, de a másikban hangváltó van, és komolyabb hangszórók.
-
HSM
félisten
válasz
S750-et hallottam, szép hangú holmi. Mondjuk ami a minőséget illeti, azért ott lehetett volna igényesebben, akár tervezés akár a komponens választás (pl. nem rakunk a forró hűtőborda közvetlen szomszédságába gagyi, nem odavaló típusú, ráadásul 85 fokos elektrolit kondenzátort). Egy szakszerű (és nem olcsó) felújítás után mondjuk már megbízhatóvá tehető.
Lásd pl. [link].
Nekem volt amúgy régebben egy Audigy 2 ZS-el egy Logitech Z560-am, az a Z5500 nagyon korai elődje, az is állat egy holmi.
Két hozzávaló szatelitem van is még a szekrényben, lehet egyszer beizzítom a mostani Genius HT 6000-es szett gyári front dobozai helyett.
-
válasz
Nekem egy Z-5500 van, gyakorlatilag újszerű. Előző helyen nem nagyon volt használva, így kifejezetten jó állapotban is van. Még az eredeti kijelző van benne, amiről tudvalevő, hamar megadja magát a háttérvilágítása túláram (tervezési hiba) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest