Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Akkor megpróbálom rövidre fogni. Az itteni tanácsok alapján letiltottam az alaplapi hangkártyát, betoltam az egyik HDD-met és arra húztam fel Windows 7-et. Kipróbáltam a creative oldalán figyelő drivert, a nemrég Princeherceg által linkelt PAX drivert és a 2.5-ös Daniel K drivert is. Nem volt hang eltekintve egy kis idegesítő csipogástól amit gaming módban 2 hangszóróból sikerült előcsalogatni. Ezt követte a PCI foglalat és csatlakozó tisztítása alkohollal, alaplapból elem kiszedése, BIOS reset. Még mindig nincs hang. Windows 8.1-et is feltoltam szintén HDD-re. Kipróbáltam ott is a gyári majd a Daniel K féle drivert, de semmi. Itt tartunk most kb. 3 nap után. Minden driver verzió kipróbálása előtt legyalultam az oprendszert - ráértem.
A PCI síneket mindkettőt kipróbáltam az lapomban. Felismeri az eszközt, szóval szvsz. azzal nincs gond. Az X-Fi jack aljzatai is rendben vannak - egy másik gépben (ezer éves Pentium 4) - kipróbáltam frissen telepített XP + gyári driver kombóval és tökéletesen szólt!És akkor a konfigom - [Asus P8P67 Pro rev 3.1] [i7-3770] [Noctua NH D14] [2x8GB DDR3 1600] [Corsair Force GT 120GB] [2xSeagate Barracuda ST2000DM001] [X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro] [Creative SBS 560] [Cooler Master V700] [Asus ROG MATRIX HD 7970 PLATINUM]
Az egyik Barracuda volt az alany, arra telepítettem Windowst és próbálgattam a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest