- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Akkor megpróbálom rövidre fogni. Az itteni tanácsok alapján letiltottam az alaplapi hangkártyát, betoltam az egyik HDD-met és arra húztam fel Windows 7-et. Kipróbáltam a creative oldalán figyelő drivert, a nemrég Princeherceg által linkelt PAX drivert és a 2.5-ös Daniel K drivert is. Nem volt hang eltekintve egy kis idegesítő csipogástól amit gaming módban 2 hangszóróból sikerült előcsalogatni. Ezt követte a PCI foglalat és csatlakozó tisztítása alkohollal, alaplapból elem kiszedése, BIOS reset. Még mindig nincs hang. Windows 8.1-et is feltoltam szintén HDD-re. Kipróbáltam ott is a gyári majd a Daniel K féle drivert, de semmi. Itt tartunk most kb. 3 nap után. Minden driver verzió kipróbálása előtt legyalultam az oprendszert - ráértem.
A PCI síneket mindkettőt kipróbáltam az lapomban. Felismeri az eszközt, szóval szvsz. azzal nincs gond. Az X-Fi jack aljzatai is rendben vannak - egy másik gépben (ezer éves Pentium 4) - kipróbáltam frissen telepített XP + gyári driver kombóval és tökéletesen szólt!És akkor a konfigom - [Asus P8P67 Pro rev 3.1] [i7-3770] [Noctua NH D14] [2x8GB DDR3 1600] [Corsair Force GT 120GB] [2xSeagate Barracuda ST2000DM001] [X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro] [Creative SBS 560] [Cooler Master V700] [Asus ROG MATRIX HD 7970 PLATINUM]
Az egyik Barracuda volt az alany, arra telepítettem Windowst és próbálgattam a drivereket.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest