Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
PrinceHerceg #9193 üzenetére
Perpill a vga-ról oldaom meg a DTS-MA továbbítást, de kényelmetlen mindig állítgatni az erősítőt. Ezenfelül ÉS ami jobban zavar; Dolby Livenál érezhetően romlik a hangminőség a sztereo pcm-hez képest. Nekem viszont az a minőség kell többcsatornásban. A többcsatornát hozná a vga-hdmi kodek de az X-Fi minőséget távolról sem.
-
zack
nagyúr
Titanium Fatal1ty Champion Series-en u.a. a hangchip van mint a Gamer Fatal1ty Pro-n, vagy csak az előlapi kivezetés, és az árnyékolásban különböznek?
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9197 üzenetére
Áhh értem! Vagyiss... nem nagyon!
akkor ez 1 beépített progi? Hol lehet ezt a BurrBrown-t bekapcsolni?
Én csak annyit tudok, hogy a Z5500 elég jó hangcucc, meg az elite pro elég jó hangkari, összekötöm, azt flac zenéket nyomatom a foobar-ral, ritkán filmet nézek és kicsit túlozva is, de kb ennyiben ki is merül a hozzáértésem!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Satyricon #9195 üzenetére
Hali Satyricon !
1.
A BurrBrown egy igen jó mínőségű analóg-digitál hang konverter, ami ha digitálisan hajtod a Logidat, de akármi mást is, ami optikán van összekötve, szép hangokat képes előcsalni a csatlakoztatott rendszerből, és ez a cucc ott lapul az Elit Pro külső konzol motorházteteje alatt, beleintegrálva, tessék használni
2.
Szerintem az MSN-edben lehet baj, lőd be ott hogy mi a mikrofon a beállításokon belül, és a Párod is tegye meg ugyan ezt, csak nem lehet olyan nagy a baj...
-
derivator
csendes tag
A dpc latency probléma nyert. 1 perc keresgélés után hasonló tünetekkel küzdő userek topicjait találtam. Most nincs időm megcsinálni, de amint lesz utána olvasok hogyan is kell. Egyenlőre a Wi-fi kikapcsolása után csökkent az akadozás gyakorisága (bár teljesen még nem szűnt meg).
Köszi a segítséget!
-
Satyricon
addikt
Srácok
Valaki tudna dobni egy képet a console launcherről, hogy van beállítva a mixer? Tegnap barátnőmmel msnen webcamoztunk volna, de vagy ő nem hallott engem, vagy én őt. Össze vissza nyomkodtam már mindent, de valami miatt nem akarja az igazságot. Szóval azt kéne beállítani, hogy rendesen halljuk egymást. Most így van beállítva:[link] Nyomtam már defaultra is de semmi változás.
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9193 üzenetére
Üdv
Azért kérdeztem, mert eddig csak olyanról volt szó, hogy a hangkarit kell összedugni a hangcuccal... És úgy gondoltam, hogy a külső egységgel nem biztos hogy össze lehet hozni a hangcuccot optikaival... És jogos a kérdésed,hogy akkor minek van rajta optikai kimenet? Nos a válaszom erre: Én se tudhatok mindent, hogy most milyen cuccokat lehet oda rádugni a hangcuccon kívül(bár le7 hogy csak azt?
)...
Azért kösz a megerősítést!
Szerk.: Am mi is az a BurrBrown DAC
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Satyricon #9188 üzenetére
Szia !
Ez kérdés, megse hallom, Szted mire van az optikai kimenet, dobj rá egy optikai kábelt, és éljen a zene !?
Hadd szóljon a BurrBrown DAC
Egyébként az Auzentech HD-nak talán jobb egy két adata, de nem hinném hogy kihallani, és most hogy gondolkodok, a HDMI kimenet se nagy dolog, mert VGA-ról is meglehet oldani, gondolok itt a nagybitrátárú Dolby, DTS-re
-
derivator
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám van, hogy a kb fél éves Creative Soundblaster X-fi Sorround 5.1 PRO usb-s külső hangkártyám furcsa recseg/csattogó (kicsit nehéz kürülírni a tényleges zajt) hangokat ad ki abszolút random időpontokban ha szól valami zene v film akkor utána pármásodpercig még akadozni is szokott. Többnyire a beállított hangerő ellenére a lehető maximummal reccsennek egy jó nagyot és általában 2-3 a 6 csatornából. Alapjáraton az SPDIF kimenetet használom (dolby digital live encodolással), de a normál analógkimenetek is adnak ugyanilyen zajt csak azok valamivel halkabbak. Win7 64 bites home prem.-ot használok és minden driver jól van fenn (volt már h a drivereket teljesen legyalultam és ujraraktam a, probléma ujra visszajött mint ha mi sem történt vola). A laptop alig 1 hónapos szóval nem gondolnám h azzal lenne gond.
Javaslatokat várok, hogy mi a jó eget csináljak vele.
Nagyon szeretném ha segítene valaki, mert már teljesen kiborít ez a cucc... Azon gondolkozom h
eladomfelgyujtom... -
Satyricon
addikt
Srácok!
Az érdekelne engem, hogy a Z5500-at össze lehet kötni optikai kábellel úgy, hogy az X-Fi Elite Pro külső konzol hátuljába dugom, nem pedig a hangkariba?
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9186 üzenetére
ZSÍÍÍR! Legalább már megvan megint, mire fájjon a szívem!
Am ez menyivel jobb, mint egy Elite Pro? Vagy mint egy Xtreme Gamer Fatal1ty Pro? Mivel tud többet?
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9184 üzenetére
Hali
Mennyi egy ilyen X-FI Auzen? Baromi kíváncsi lennék, menyivel jobban szólaltatja meg a Z5500-at!
-
PrinceHerceg
őstag
Az Auzen Házimozi HD-ja, na igen, az durva hangkártya lehet, márcsak a HDMI-s előnyei miatt is, ha Vkinek nem tetszik Én rögvest cserélek Vele 1 Creative X-Fi Platinát
!
DTS-HD Master Audio + Dolby TrueHD mondjam tovább ?
-
imibogyo
veterán
válasz
Kr/\toS #9181 üzenetére
Hát 8 csatornás PCM-hez nem tudok hozzászólni semmit, mivel egyelőre fejhallgatóval használom. Erősítő sincs.
De ha gondolod, egyszer kipróbálhatjuk, meghallgathatod. Elvisszük hozzád összedugjuk a rendszert aztán döntesz a saját füled után.
Nekem amúgy bejön hangja, és igazából nem is veszek észre túl nagy minőségbeli különbséget sem le, sem felfelé a Fatality-hoz képest, kivétel ez alól a fejhallgató erősítős rész. Bár a Fatality már nem is most volt, lehet fakultak az emlékek.
Meg aztán ez a kártya szinte kifejezetten fejhallgatóhoz készült, a 7.1 csak ráadás, tehát nem versenyezhet a HD-val.
-
moonguru
őstag
Csak halkan jegyzem meg hogy a Windows 7 32 bit PAE hackkal, pont a Soundblaster hangkártya miatt hassal el...
Legalábbis a music-kal így történt!
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
imibogyo #9163 üzenetére
Én már egy hónapja hezitálok kőkeményen egy Hometheather HD-n. Érzésre mennyivel másabb az Auzen mint az eredeti Creative kártya?!
Mondjuk leginkább a 8csatornás pcm izgat amit az x-fi mixel, mert sokkal jobb a hangminőség ilyenkor mint mikor rákapcsolom a DD/DTS enkódert. -
És az miért baj hogy az MS 2 féle rendszert csinált? (32-64 bit) Szerintem semmi. Meg kell venni a 64-et és kész. Tudom, régi játékok, régi programok. De van xp mód, meg vmware vagy mi. Így a gond megoldva. Azt us tudom, hoghy a 32-nek vannak előnyei, lásd progrmok, játékok. De én úgy tudom, hogy max ennyit tud megcímezni, és nem az MS tehet róla. Vagy igen
-
válasz
imibogyo #9174 üzenetére
Nem, pont olyan mint egy nagy memóriás 32 bit-es rendszer. Néhány bit csak az eltérés a két kernel fájl között. Minden 32-bites Win7 kernel kész lenne a nagy memória kezelésére, de MS barátunk csak a 32-bites Server változatban aktiválta a használatát. Valamivel a Servert is el kell adni...
-
imibogyo
veterán
válasz
trufa12 #9171 üzenetére
Szerintem nem dolgozik. Mivel nem tudja megcímezni, jóformán "fizikai" képtelenség.
De amúgy ha van egy jól működő rendszered, azt én sem bombáznám szét. Én úgy szoktam időzíteni az ilyen "tesztelgetős" dolgokat, hogy akkorra időzítem amikor amúgy is újra kellene húznom a rendszert. Külön ezért én sem szoktam nekiállni.
-
imibogyo
veterán
válasz
trufa12 #9169 üzenetére
Bár nem igazán a hangkártyát érintő javaslat.
De 64 bitnél sokkal igazabb az, hogy teljes rendszerben kell gondolkodni, mint 32 bitnél. Próbáld meg, hogy az alaplaphoz, VGA-hoz, chipkészlethez és minden máshoz szükséges driverek különböző verziószámait próbálgatod. Mert nagyon számít, hogy az összes driver szeresse egymást.
Nekem Gigabyte alaplapnál volt, hogy azért nem ment a Fatality, mert X verziójú volt a hálózati vezérlő drivere. Amint áttértem Y verziójúra, rögtön megoldódott. Mindez 64 bit alatt. 32-nél mindegy volt
Sok sikert a próbálgatáshoz.
-
trufa12
addikt
64 bites win7 re hogy lehet fel nyomatni
az X-fi xtreme gamer fatal1ty champion pro
szoftverétmert én gyárit/paxot is próbáltam
ki fagyott a gép
zene hallgatás közben
meg össze vissza váltotta a hangokat
1 s zer szólt minden
aztán centerből jött az énekmost fel telepítettem win 7 32 bit et
gyári driver és jó
de 64 bit et akartam volna használni de nem ment
valami ötlet?
-
imibogyo
veterán
válasz
HornedReaper #9167 üzenetére
Ez általában is igaz a PAX driverekre.
Én tegnap raktam fel, az egyelőre még béta állapotban lévő Auzentech Bravura-hoz készült PAX drivert, és sokkal (értsd sokkalsokkalsokkalsokkalsokkalsokkal
) több mélyem lett.
Persze nem bántóan, de a driverben vissza kellett vennem a mélyből, ami eddig mindig maximumra volt állítva.
A THX panel nekem például egyáltalán nem hiányzik, az erősítődben, mint írtad ugyanezeket a paramétereket be tudod lőni.
zack: itt azért nincsenek olyan jellegű fejlődések - szigorúan egy bizonyos árkategóriát nézve -, hogy megérje akár még 2-3 évenként is cserélgetni a hangkártyát. Erre szerintem csak akkor van szükség, ha mondjuk valakinek égető szüksége van egy olyan feauture-re, mint mondjuk DTS-HD, amit a mostani nem tud. Általános hangminőségben - és nem vájtfüllel, nem 200k-s hangrendszeren - nincs nagy különbség hangzásban.
-
HornedReaper
senior tag
Felraktam a PAX drivereket / szoftvereket a Fatal1ty Gamer-hez. Valamivel jobbnak hallom a zenét / mozikat
A THX panel nagyon jó, hiányoltam az Audigy 2ZS után
Ami annyira nem jön be, hogy 0,7m-nél kevesebbre nem lehet állítani a hangfalaktól mért távolságokat.. Az analog kimeneteket használom és az erősítőn már be vannak állítva a távolságok (Yamaha RX-V363), így ezek most maradnak 0,7m-en.. Reméljük nem cseszi el a stereo áthallást túlzottan..
Ami fura a hangzás terén, hogy a mély hangokat mintha kiemelné az új driver.
Alap driverekkel a frontokból nem igazán jött a subwoofer mélye, bár az erősítőn ki lehet tolni a frontokra. Most mintha kicsivel jobban hallatszana a sub hangja -
Satyricon
addikt
Az egyik legjobb hangkari, ne viccelj!
Vagy azt is megte7ed, hogy eladod ezt a hangkarit, és veszel uganilyet, csak dobozosba... akkor lesz hozzá előlapi panel, plusz távirányító... A hangkaridat olyan 12-14k-ért itt el tudod adni, ugyanilyen hangkari pedig dobozosan 30k körül van... Már csak az a kérdés, megér-e Neked ennyi pánzt az az előlapi panel, és a távirányító...
Szerk.: Most gondoltam bele, baromira felesleges ennyi pénzt kiadni... Vagy azt lehet még csinálni, hogy feladsz egy hirdetést itt hardverapro-n hogy előlapi panelt keresel a hangkarihoz...
-
zack
nagyúr
válasz
imibogyo #9163 üzenetére
Köszönöm a véleményeket. Akkor maradni fog.
Elégedett vagyok, nincs gond vele, csak esetleg jobbra váltanék amin esetleg van előlapi kivezetésnek csati.
Ráadásul a 6950 CF miatt csak sima PCI kártya jöhetne szóba, mert a PCI-E helyek foglalak, vagy takarásban vannak.
Néztem a Fatal1ty Champ. szériát is, de ez is PCI-E csatolóval szerelt.
Egyelőre akkor maradni fog, nem tudtam hogy ennyire jó a minősége még mindig. -
imibogyo
veterán
Hát szerintem ha nincs gondod a jelenlegi hangkártyával (driver, fagyások ilyesmi), akkor én nem cserélném le.
Ha van esetleg valami akkor rosszul nem jársz vele.
Nekem is volt Fatalitym 64 megás, nagyon szerettem. Ezt cseréltem egy Asus Xonar DS-re, ami már nem volt olyan jó. Persze hibátlan volt a kari, a drivere egy álom, de a gamer után többet vártam. Volt nálam egy D2 is pár napot. Korrekt kártya, szintén nagyon jó driverrel, de nekem már a DS után sem hozott többlet élményt, pedig akkor még egy ugyan alsó kategóriás, de mégis csak házi-mozi erősítőre volt kötve a gépem.
Most megint X-fi-m van, egy Auzentech Bravura személyében, és nem csalódtam.
-
Satyricon
addikt
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-t egy Asus Xonar D2-re?
A felhasználás teljesen vegyes lenne...Játékok, zene, és egy kevés film.
A hangrendszerem egy Creative Inspire T7900. -
HornedReaper
senior tag
válasz
Terminator47 #8724 üzenetére
Idéznék:
"Terminator47
(lelkes újonc)Sziasztok!
X-fi Xtreme Gamerem van. Win7 alatt használom PAX driverrel. Eddig semmilyen problémám nem volt vele. (kb. 2éve van meg) Most viszont két héten belül harmadjára, gondol egyet és eltűnik a hangeszközök közül. Eszközkezelőben bent marad. Drivert törlöm újra fel és megint jó pár napig. Valakinek ötlet?"
Nekem sajnos szintén ez a problémám, remélem csak a korábban említett Plug&Play állítgatás miatt.. Ma ha hazamegyek, majd kiderül
Reméljük nem valami kondi adta meg magát, vagy valami új Windows frissítés kavar be..
-
zsizsef
senior tag
válasz
PrinceHerceg #9156 üzenetére
Kipróbáltam a Creative Media Source 5-öt. Valóban lehet távírányítóval kezelni, de nem arra találták ki, mint CEC-t. Távirányító nem indítja CMS-t, távolról nem olvasható a könyvtárnév. Viszont a CMS hangjára én azt mondom, hogy igen szépen szól!
-
HornedReaper
senior tag
Kis érdekesség:
A BIOS-ban a Plug&Play eszközöket átállítottam, hogy az OS kezelje, ne pedig a BIOS. Erre az X-Fi random 1-2 gép kikapcs után nem működik, csak driver újratelepítés után. Az viszont még érdekesebb, hogy az új vinyó a gépben mintha kikapcsolna és vissza ezzel a BIOS-beállítással ha egyszerre fel- és letölt netről.
Ha visszaállítom, hogy a BIOS ismerje fel a Plug&Play cuccokat, a vinyó fejpozícionálási probléma megszűnik (20-30 másodpercenként kattan egy nagyot, mint amikor bekapcsoláskor ellenőrzi magát).
IRQ ütközés lehet?! -
PrinceHerceg
őstag
válasz
zsizsef #9155 üzenetére
Szia!
Az a progi nem sokat ér szvsz, talán videóra jó, de másra már aligha, max használj Creative Media Source 5-öt , azt is teljes mértékben képes vagy kezelni a távkapcsal, és az viszi majdnem az összes említett fájlformátumot is + ami Nekem nagyon bejövős hogy tud zajt is szűrni, mégpedig elég hatásosan valós időben
Hali
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Azt tudja valaki az x-fi szakértők közül, hogy lehet a Creative Entertainment Center programot rávenni APE, FLAC, CUE fájlok lejátszására? Vagy csak MP3-ig terjed a zenei tudása?
Köszi! -
Rebell
senior tag
" Lehet sokat segít, ha az erősítőn a bemenetre kötöd.
" azért ennyire hülyének nem kell nézni.
mint írtam, kipróbáltam a DVD Opt kimenetelével és ott hibátlan volt a kábel és az erősítő.
egy baja van ennek a karinak, hogy olcsón nem kapod meg a legjobbat, de így is kb 4000Ft-ban volt a kari, úgyhogy lenyelem a békát.
A lényeg hogy a hiba kiküszöbölve, mivel nagyon nagy driver hiányossága van a karinak, 2x telepítés után, már tudtam használni a digitális kimenetet, de még most is vannak problémák a kártya menüjében. (fagyás)PAX drivert nem próbáltam, maradtam a sajátjánál + lefrissítettem
-
-
izohipsza
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #9147 üzenetére
X-FI Fatal1ty PRO (FPS) vagy X-FI XtremeGamer Fatal1ty Pro?
-
PrinceHerceg
őstag
Ez a tuti módszer, de meglehet állapítani az Everest Ulimate 5.50-el is gyönyörűen az is kiírja mi a helyzet
-
Satyricon
addikt
válasz
izohipsza #9134 üzenetére
Hali
Én úgy látom, hogy egy Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-d van. Persze csak akkor 100%, ha az oldala piros F betűt világít!
Ha igen, akkor közel 100%! Most kukkantottam meg az én Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-mat, és szinte mindenben megegyezik az általad belinkelt hangkarival... Csak a serial no. tér el egy kicsikét...
Szerk.: Na basszus.. Pont most írtam... A kari nem Fatal1ty Pro...
Szerk2.: Princeherceg.: Egyre gondoltunk, de egy kicsivel megelőztél!
Üdv Neked is!
Satyricon
Szerk3.: Na most mivan?
Mégiscsak Fatal1ty Pro?
Ha igen, akkor ne válj meg tőle, nekem legalábbis eszméletlenül bejött!!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
izohipsza #9136 üzenetére
Szia !
Láttam már sok X-Fi hangkarit eddigi életemben, szóval Én már megállapítom Neked ránézésre is
De próbálj meg 1 képet adni a másik oldaról is, mert ez még simán lehet akár 1 X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series is, ha igaz a 64MB X-RAM dolog ( 2 memochip függőlegesen a fekete X-Fi bordához viszonyítva, akkor tuti hogy az, nem pedig Music, probléma megoldva
Az Enyémnek is SB0460 a jelzése, és XG Fatal1ty Pro, nem pedig X Music...
Üdv:
Viktor -
wrox
őstag
-
-
Cadal
őstag
válasz
izohipsza #9134 üzenetére
Ez sima Sound Blaster X-Fi XtremeMusic.
-
izohipsza
csendes tag
Bocsika, nagy lett a kép. Küldöm mégegyszer normálisan.
kép_3[link]
-
izohipsza
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Van nekem egy X-FI hangkártyám, de pontosan szeretném tudni, hogy melyik is. A kártyáról vannak képeim, melyen látható a hátulján lévő matricán a Product Id: SB0460, és a Serial No: MASB0469….
Vagyis más a két szám maga a kártya hátuljára ragasztott egyazon matricán. Az egyik linken alul van az, hogy kell leolvasni ezeket a számokat a matricán (képként szemlélteti piros kerettel).
Tehát nem a felső sarokban lévő Model Number számít, hanem az alján lévő Serial No szám?
Akkor ez esetleg nem egy sima Fatal1ty, hanem abból is a Platinum?
Kérlek segítsetek beazonosítani nekem a szám és a fénykép alapján a kártyámat.Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
válasz
imibogyo #9131 üzenetére
Az core 3d meg annyira lenne jó, hogy win8 alá csinálnának drivert.
Amúgy meg az au4 meg jó, mióta megmozgattam a karit, nem csinálta a hangokat, lehet nem volt jó visszarakva, mikor nagy takarítást csináltam a házban.Én meg itthon sem voltam, ha iitthon is voltam, akkor meg dolgoztam. Legalább a toyotát meghajtottam sógornak.
-
imibogyo
veterán
válasz
Sub-ZeRo #9130 üzenetére
Ja hát, igen a driver szívás... Ez érthető....
Hát ja, elég sokat olvastam az új kártyákról, de szerintem az alap core 3d-vel nem jársz jobban, mint egy Titaniummal. Amilyen árban meg jönni fog az alap core, legalábbis az első időkben, abból meg tudnál venni most egy Titanium HD-t. Ami nem mindegy.
Bocs, hogy hétvégén nem ugrottam el, de végig fát vágtunk. Szóval épp forgattuk a bicskei láncfűrészes 6-ot. És én voltam a főszereplő.
-
Na nem lesz X-FI-m egy darabig. Inkább gépet fejlesztek, viszonylag olcsón megúszom, vga nélkül. De a drivereket begyűjtöttem.
-
Rebell
senior tag
Szükségem lenne 1 pici segítségre
Most vettem 1 SB Xfi Extreme Audio PCI-e hangkarit.,
optikai kábelen keresztül nem tudok hangot kipréselni a cuccból. a Füles hangszórója működik. Driver fennt van, frissitve is lett.
A kábelt csekkoltam, erősítővel össze lett kötve a DVD ugyanarra a kimenetre és müxik.Vezérlőpult >hangok> hangszóró tulajdonságai csak a 4db hátlapi csati látszik, a digitális kimenet nem, és nem is tudom bejelölni. Ötlet?
WIN7 64bit Op rendszert használok-
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9125 üzenetére
Oks oks elhiszem, csak nekem hiányzott az a menüpont...
Üdv
Satyr -
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9123 üzenetére
Hali
Jah, értem!
Csak mert a régen az akkori Elite Pro-mhoz az eredeti drivert tettem fel, és olyan menüpont is volt benne. És ha jól emlékszem, még a hangcuccot is ki lehetett választani a menüben... Na mindegy, akkor le kell róla mondanom...
Megint csak köszi!
Üdv
Satyricon -
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9121 üzenetére
A start menüben is néztem, de semmi... Érdekes jelenségek történnek mostanság a géppel és a gépen is...
Na mind1... ezt a menüpontot hol találom meg?
-
Satyricon
addikt
Jah gondoltam már utána!
Csak az a gáz, hogy feltelepítettem, és nem találom a creative mappában a progit...
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9116 üzenetére
Hali
Az minek is?
-
zsizsef
senior tag
válasz
PrinceHerceg #9116 üzenetére
Ez volt a gondom nekem is! -
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #9111 üzenetére
Sajna csak kétszintes a házunk, de innen is kvanagyot tudott volna esni... Na szóval.. már csak azt kellene kitalálni, miért nem működik a szinte zsír új távirányító...
-
hát basszus, a mély még mindig okádék és kezdek idegbeteg lenni....nem szép.... PUFFOG, zene alatt nincs semmi normális íve a mélynek....nem értem basszuskulcs :S
-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Én voltam az, aki 23K-ért vásárolt itt PH!-n egy sráctól Elite Pro-t és a külső konzol nem működött.. Nos, ma reggel meggondolta magát, érezte biztos, ha nem javul meg, úgy földhöz vágom, hogy darabja nem marad!
Szóval mostmár működik a külső konzol, viszont a távirányítóval nem tudok semmit se beállítani. A Távirányítón még rajta van a fólia, és végülis érzékeli a külső egység, ha nyomogatom, de semmit sem lehet vele állítani! Viszont nem tudom mennyire van rendben az, ha a távirányítót nyomogatom, a külső konzolon a kis led pirosan világít... Khmmm nem kéken kellene ennek is?
(Jah és az a legdurvább, hogy a Z5500 távirányítóját is érzékeli a külső konzol!
)
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Elite pro szakértőt kérdeznék.
1. Az ad link-es összeköttetés hangot továbbít e vagy külön kábelen keresztül jut a hang a kártyáról a konzolba (van kábelem, hogy a kártya tüske soráról átvigyem a hangot a konzol spdif bemenetre)?
2. A konzolt Genius HT 5.1-re szeretném kötni. A konzol 9 din-es csatlakozását ha összekötném a Genius 9 din-es bemenetével alkalmas lenne e a hangátvitelre?
Köszi! -
válasz
PrinceHerceg #9106 üzenetére
Hali,
Sikerült végül, szépen duruzsolnak a dolgok z5300al, a subw-vel még kicsit variálni kell.
Ez lett a megoldás:
Master Suite DVD 2011 V2.05Innen:
http://www.paxyoursoundout.com/PaxyoursoundoutNoRadio.html -
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg #9106 üzenetére
X-Fi Go-ra Én nem igen találtam semmit a neten, de cáfoljon Rám Vki !
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy létezik-e Pax driver Creative Soundblaster X-fi Go!-ra. Ha igen, valaki betudná linkelni? Előre is köszönöm a segítséget. -
zsizsef
senior tag
válasz
predakon #9103 üzenetére
Üdv!
A Titaniumhoz nem ez kellene? PAX PCIe Titanium Driver V3.60
Suite DVD PCI csatlakozáshoz van, ha jól tudom -
sziasztok,
vettem egy XFI titaniumot és felraktam a PAX PCI XFI PAX Audio Suite DVD 2011 V3.00- pakkot.
Nekem pciE kártyám van, de elvileg ennek a suitenak is jónak kéne lennie mégis minden alkalmazás azt írja "there are no supported audio device avail" op: 64bit win 7.... mit csináltam rosszul? -
válasz
PrinceHerceg #9101 üzenetére
Innen néztem ki, ezt nézzd inkább.[link]
-
Jó, 12.-én kapom meg a karit.
Brühühüh....
-
PrinceHerceg
őstag
Csakhogy hasznomat is vegyétek xD
Itt egy oldal ahol lehetőség van letölteni különböző 5.1 hangformátumú vidiket, mint Dolby TrueHD, DTS HD-Master Audio, THX stb...
Tesztre sztem kiválóak egytől-egyig
Jó töltögetést
-
imibogyo
veterán
válasz
Sub-ZeRo #9094 üzenetére
Szerintem nem bánod hogy megvetted, 2 hónap múlva úgy is eladod.
Na ez most fájt, igazán fájt testvérem. Idejövök tiszta szívvel, örömhírt dalolva , erre te kést döföl a kicsi, éppen pozitív érzelmektől dagadó szívembe.
Hát kabbe...
Amúgy ezt hallgassátok meg fejhallgatóval, majd ezután mondjátok, hogy igazi térhatás, csak sok hangszóróval lehetséges.
LINKITT egy másik, ez talán még jobb.
-
válasz
PrinceHerceg #9089 üzenetére
Ezt nekem írtad, vagy neki? Kell külön táp a titaniumnak
Na azért.Pipa, pipa, pipa. Szerintem nem bánod hogy megvetted, 2 hónap múlva úgy is eladod.
Szóval valamiben tud majd többet, valamiben nem.
Nem az RBR-ől van szó, lehet megyek Barninak segíteni.
Amúgy meg ma kezdtem el játszani, már remegtem egy kis murváért. -
imibogyo
veterán
válasz
PrinceHerceg #9091 üzenetére
Ez kinek ment?
Mert ha nekem, akkor köszi.
Mondjuk akkor inkább:"Üdv a családban fiam! Újra!
"
Igyekszem majd hasznos tagja lenni a topicnak. Bár erre kicsi az esély.
PrinceHerceg: Jól van én komolyan igyekszem... Te vagy a keresztapa? Csak hogy tisztában legyek a tápláléklánccal...
-
PrinceHerceg
őstag
Üdv a családban Fiam !
-
imibogyo
veterán
válasz
Sub-ZeRo #9088 üzenetére
THX! (csak hogy topichoz illő legyek
)
Miért mondod, hogy az elég lesz nekem?
Olyan mint ha lekicsinyelnéd a leendő hangkártyádat. Az is tud mindent amit ez.Csak az opampok nem cserélhetőek rajta, amit meg én sem fogok használni úgysem, mert nem tudom hol lehetne egyáltalán beszerezni őket, nem is értek hozzájuk. Meg nekem így is tökéletes a hangja az alaplapi után.
Meg nincs fejhallgató erősítője, ami nélkül lehet élni, eddig is éltem én is nélküle, bár ez tényleg egy jó feature aki használja, meg van hozzá elég minőségi fejese is (ez sajnos hibádzik nálam).
Te meg nem vagy egy nagy fejhallgatós. Szóval neked ez is pipa.A Bravura DTS-Interactivot tud, a tied meg DD-Live-ot, ami szerintem ugyanaz. Mostanában hallgattam mind a kettőt, én nem éreztem közte semmi különbséget, pedig elvileg kellene. Ráadásul én ugyanazon a hangrendszeren hallgattam, tehát elő kellett volna jönnie, de semmi.
Szóval ez is pipa.
Akkor miben is tudna többet egy ilyen kártya neked? Semmiben...
Sőt a tiéd EAX 5-ös, ez meg csak 4-es. A tiéd hardveres X-fi lesz, az enyém szoftveres. Még a végén megbánom, hogy megvettem.
Amúgy meg ne b@ssz fel idegileg, hogy 4 hét után haza megyek és nem leszel otthon. Richard Burns-özzél addig
-
imibogyo
veterán
Üdv mindenkinek!
Beléptem az X-fi klubba, egy Auzentech X-fi Bravura 7.1-el.
Eddig minden rózsaszín a driver egy perc alatt felkúszott, és úgy két órája hibátlanul megy.
Próbáltam zenével, filmmel, játékkal. Nagyon jól szól. A driver dologról annyit, hogy nem teljesen olyan, mint a gyári X-fi-ké, itt-ott vannak módosítások. Ez jó jel, bár hangsúlyozom, hogy nekem a gyári X-fi Fatality driverével sem volt soha gondom. Azonban ez számomra sokkal jobban szól (lehet placebo, nem tudom, meg aztán az már nem most volt), de a lényeg, hogy én jobbnak élem meg.
Ugyan nincs THX console, de ez nem zavar nagyon, ezt is megoldották az Auzentech-nél, van a pótlására egy másik fül, ahol lehet a hangszórók hangerejét állítgatni, így tökéletesen be lehet állítani, hogy mi milyen hangerővel szóljon. Tehát ez lényegében kipipálva. Ha pedig szoftveres késleltetést akarnék, akkor ezt a komolyabb lejátszók már mind tudják. De ennek még nem éreztem egyszer sem igényét, lévén az idő 90%-ban fejhallgatózóm.
Hihetetlenül testes, erős hangja van fejhallgatóval (nem hiába, a fejhallgató erősítő megteszi a hatását), nagyot nőtt a tér, és sokkal több részletet hallok, mint eddig. Mind a dinamika, mind az átfogott hangtartomány jobbnak érződik. Komolyzene rulezz.
Bad Company 2 alatt is mint egy álom, sokkal jobban érzem a teret vele. Ez igaz mind az 5.1-re, mind a fejhallgatóra. De azért itt is a fejhallgató nyer.
Ami a legjobb az egészben az az, hogy ezentúl nem kell dugdosnom a fejhallgatót, meg a hangrendszert jobbra-balra, elég csak két kattintás és azonnal megvan minden, hála a külön fejhallgató kimenetnek.. Ez sokat dob a komfort érzeten.
Az egyetlen siralmam ami maradt, az az, hogy most már tisztán hallatszik, hogy a hangrendszerem a leggyengébb láncszem, mely egyelőre egy Orion HT550.
Simán kifullad ott, ahol még a fejhallgatóm bőven bírja szuflával. Pedig az sem egy csúcskategóriás cucc, csak egy nagy zárt Phillips SHP2500. De persze még így is 100-szor jobban szól, mint az alaplapival.
Na mindegy, majd ha a felújítás és a költözés lezárul, akkor a következő gyűjtésem egy normális hangcucc lesz, de csakis sztereó, esetleg 2.1 ha keveslem a mélyet a játékokból, vagy a filmekből, Bár egy jobb sztereó rendszerrel szerintem nem lesz így.
Addig meg hallgatom fejessel a különböző forrásokat.
Összefoglalva nagy a boldogság. És bár nem vagyok egy nagy X-fi fórumlakó, azért remélem örültök a boldogságomnak.
És bocsi egy kicsit hosszú lett.
Sub-Zero neked mikor jön meg a cucc, már kiváncsi vagyok. Hétvégén megyek haza, összefuthatnánk.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
X-FI Elite Pro külső egységének használatakor kell e kiegészítő áramellátás a kártyának vagy elég e a PCI foglalat által biztosított?
Köszi! -
XtremLor
őstag
válasz
Satyricon #9082 üzenetére
Ha engem kérdezem vesztenivalód így nem sok van, használhatatlan most is a cucc, ha valóban ért az elektronikához a pasas, meg nézetheted vele, nem áll neki gányolni ugy se ha nem találja meg a hibát. A fószert akitől vetted meg dobd fel a fekete listára [link] ha eddig nem tetted meg.
-
Satyricon
addikt
válasz
Sub-ZeRo #9081 üzenetére
Van 2 utcával arrébb egy műszerész fickó, szerintem baromi jól dolgozik. Csak attól félek, mi van akkor, ha nem ismeri ezt az X-Fi technológiát(sőt tuti hogy nem ismeri) és akkor a profi cucc helyére beforraszt egy 20-30 évvel ez előtti technológiával készült, kevésbé odaillő kondit, vagy bármilyen más alkatrészt...
Szerk.: Lehet h*lyeséget írtam most, de nagyon tartok ettől...
-
válasz
Satyricon #9078 üzenetére
Hát lehet. Keresel egy olyan boltot ahol gariztatnak egy creative hangkártyát, ők beveszik és 4-5-6 hét múlva talán visszakapod, ha külföldről visszaküldik, mert itt nálunk szerintem nincs szeríze. Amint olvasom lehet valaki belepiszkált a cuccba és azért nem szuperál.
-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Kva nagy gáz van... Múlthét szerdán vásároltam egy sráctól 23K-ért Elite Pro-t és ahogy összeszereltem, a konzolja nem működött. Beletettem a távirányítóba az elemet, de semmi se történik... Világít jobb oldalt a kék led visszajelző, hogy nincs bekapcsolva. Am nekem már volt egy zsír új Elite Pro-m, azon a hang erősség tekerő gomb kattant, amikor be kapcsoltam rajta a hangot. Ez meg se pisszen, csak tekeredik körbe-körbe... A tetején a lemez is elég furcsán van rátéve...
Alig lehet észrevenni, de szerintem nincs rendesen a helyére pattintva... Mindezt leszámítva karcmentes, és baromira meg lehetett kímélve(ha a külsejét nézzük) a távirányítója sem volt még használva, még rajta van a fólia a vevő részén. Szóval a kérdésem a következő: Igaz a srác nagyon átcseszett(itt vettem hardverapro-n) de szerintetek a konzolt lehet javítani???
Baromira idegesít, hogy tudtam szerezni olcsón karcmenteset, és a konzoplja nem működik valami miatt!
-
Satyricon
addikt
Van két kék világítós ledes ventim, az egyik a tápban, a másik az előlapon. Plusz kék világítós háztalpam is van... Nem szabad az ilyet túlzásba vinni, mert a sok ledes megoldás nagyon csicsássá teszi a gépházat... Csak "mod"-jával...
Szóval még ennél a megoldásnál tök jól nézne ki a piros Fatal1ty és a kék X-Fi világítás...
Ezt csak azért írtam le, hogy lássátok, én is ismerem a ledes modos cuccokat!
Szerk.: És köszi a segítséget, szerintem megpróbálom a géppel megszerettetni a két hangkarit!
-
XtremLor
őstag
válasz
PrinceHerceg #9075 üzenetére
Na ezt elhiszem
-
XtremLor
őstag
válasz
PrinceHerceg #9073 üzenetére
Az átlag user nem azért veszi meg a hangkártyát mert jól néz ki....ha a csilivili kell vegyél neont/ledet vagy világító ventit, feleslegesen foglalja a slotot max a levegő áramlást akadályozza. Bár engem nem zavar a te géped
-
válasz
Satyricon #9071 üzenetére
Meg lehet. Biosba belépsz, és a IRQ-t át kell írnod másikra mert összeakadhat. Valahol van neki opciója. Amúgy meg ha most rakod be a másikat, le kell tiltanod, mert ha telepítesz, akkor azt is fel fogja ismerni és akkor tuti összeakad. De felesleges azért benne hagyni, mert csak jól néz ki.
-
Satyricon
addikt
Srácok. Én meg szeretném tartani az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-mat is a gépben! Szóval lenne az Elite Pro hangkari(ezt használnám) és alatta az Xtreme Gamer Fatal1ty Pro, ami le lenne tiltva. Azért szeretném így, mert mind a kettő világít, és baromi jól feldobná a gépházam!
Meg lehet ezt csinálni szerintetek?
-
XtremLor
őstag
Audigy volt nekem régen, már azzal sem volt semmi bajom szépen szólt. Nem volt kérdés az uj vásárlásánál mit válasszak
-
Valaki tudna küldeni képeket a szoftverről, hogy milyen? Úgy lenne jó, ha 64 bitesről lenne.
-
moonguru
őstag
válasz
PrinceHerceg #9057 üzenetére
Köszönöm!
Csak az a fránya 6 óra letöltési idő nem lenne...
És persze ha hibásan jön le, lehet ismételni párszor!
Pedig a P2P pont jó lenne erre a célra!
Ui:
Tudom, használjak letöltés kezelőt! (DE csak emiatt?)
-
válasz
És ilyenkor le kell törölni a másik drivert, vagy elég csak felül írni a régit és jó lesz úgy is?
-
emre33
addikt
válasz
Megjelent a V3?
Már rakom is fel.
Kösz -
Satyricon
addikt
Hali srácok!
X-Fi Elite Pro-hoz milyen drivert érdemes feltenni??? XP-m és Vistán is van. Amit adtak hozzá telepítő CD-t, azokon jók a driverek? És még pluszba youp Pax drivert tegyek fel hozzá?
Szerk.: Hozzáértők írjanak már lécci...
-
válasz
imibogyo #9051 üzenetére
Ha különbözik is valami tőle, az a kimenetek, meg bementek, mert nem szabványos creative megoldás. Alig várom a fizu napot és rendeljem az új karit.
Hát itt is szerintem csak a kimenetek különbözőek, a többi ugyan az a hardvernál.
Hát hülye voltál a fatalytit eladni, nagyon jó kari volt.
A xonart nem is említem.
-
imibogyo
veterán
válasz
Sub-ZeRo #9048 üzenetére
Igen azt láttam a képeken, hogy X-fi chip van rajta, gondolom azért is hivják "X-fi Bravura"-nak...
A vezérlője pedig lehet, hogy csak külsőben hasonlit az X-fi-k vezérlőjéhez, de lehet, hogy a motorháztető alatt más algoritmus dolgozik. Tudod úgy mint a moddolt drivereknél, ugyanúgy néznek ki mint az eredetiek, de mégis át van irva.
Amúgy mindegy is, mert te és még sokan mások is X-fi chipet vesztek, szóval ha az jó és annál nem lesz rosszabb, márpedig miért lenne, többet tud, mint akármelyik gyári Creative (fejhallgató erősitő, cserélhető Opamp), akkor én már elégedett leszek. Ha meg a driver ugyanolyan, mint a Creative féle, akkor meg megint mindegy melyiket veszem, és igy inkább azt veszem ami hardveresen többet tud?
Meg tudod a Fatality-mmel sem volt baj soha, pedig az is Creative és gyári Creative driverrel volt használva. Túl van szerintem ez a driver mizéria egy kicsit lihegve
Az Xonarommal sem volt baj, csak én hülye eladtam.
-
ddk26
csendes tag
Úgy néz ki Titanium Hd marad.A creativnál azt ajánlották,hogy úgy kell bekötni,hogy 2rca a stereonak és be kell kötni az optikát is.Játéknál ami 5.1-es akkor a kártya dolgozik,ha zene megy akkor csak a mélynyomó meg a jobb-bal fog szólni mindenféle állítgatás nélkül.A film-nél dolgozik a kártya meg az erősítő is-állítólag.Mindenkinek köszi a hozzászólást
-
imibogyo
veterán
Sziasztok van valakinek tapasztalata Auzentech Bravura hangkártyával? Most elég jó áron (25k) hozzá tudnék jutni egyhez.
Ugyanazt a drivert használja, mint a Creative féle X-fi-k?
-
dudika10
veterán
válasz
PrinceHerceg #9042 üzenetére
Neked van fogalmad a problémáról egyáltalán?
Digitálisan tök mindegy, hogy a z5500-hoz Titanium HD-t használ vagy a negyed annyiba kerülő Asus Xonar DS-t, innentől felesleges kiadás volt a Titanium HD. -
ddk26
csendes tag
Na srácok akkor mondjatok nekem egy véleményt,hogy érdemes megtartanom a titanium hd-t a logi z-906-hoz vagy cseréltessem ki olyanra amin van 6ch analóg kimenet.köszi
-
dudika10
veterán
4 lehetőséged is van.
Analóg összekötés: itt a hangkártya végzi az átalakítást, ehhez kell 6 analóg csatorna kimenet a kártyán.
Koax vagy optikai: lényegében ugyan az, most tekintsünk el a különbségektől mert ezen a szinten nem lényeg. Csatlakozó és kábel kérdése az egész.
HDMI: szintén digitális.
Az utóbbi 3 esetében a hangkártya csak kódol ha kell, az erősítő mellé épített DAC végzi a konvertálást, a hangkártyának nem sok köze van a végeredményhez. -
-
dudika10
veterán
A DTS egy kódolás. Analógnál nincs értelme, digitálisan az erősítőnek kell ismernie.
Ha optikain összekötöd akkor a hangkártya mindent ki fog küldeni 5.1-ben ami 5.1-es beleértve a játékokat is. A filmek hangja kódolva van, ehhez nem nyúl hozzá a kártya, a játékok hangját viszont kódolni kell, ezt csinálja a kártya és ide kell a DTSi vagy DDL támogatás.
Azon kívül, hogy vettél egy feleslegesen drága kártyát nem hibáztál nagyot.Egy Asus Xonar DS negyed annyi pénzért optikán keresztül ugyan azt tudja.
-
ddk26
csendes tag
válasz
moonguru #9024 üzenetére
Nem kell külön megvenni a szoftvert ehhez már jár,de az érdekelne engem ,hogy optikán a kártya csinálja a DTS-t vagy az erősítő?Állítólag optikán megy az 5.1,de kipróbálni még nem tudom majd csak egy hét múlva még ki sincs csomagolva a kártya ezért vagyok tanácstalan,hogy becseréltessem másikra vagy műkődni fog ezzel is.
-
zitromz
tag
Üdv,
Pax drivert használok nagyon szépen szól,de játékok alatt nincs 5.1 6ch direct modeban
valami tipp h ez mégis mitől van?
köszi előre is -
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám hátha tud vki segíteni?
Van nekem egy X-Fi Platinum kártyám már közel 4 éve használom és tökéletes a win7 drivert leszámítva.
Az lenne a problémám alaplapot cseréltem,és most csak közvetlen közel a Vga mellé tudom rakni a hangkártyát,(a másik pci portot teljesen betakarja a Vga,ha lejjebb rakom a vga-t akkor meg az melegszik)
Igy eléggé melegítik egymást.
Nagy visszalépés lenne ha kivenném az x-fi-t és az integrált hangkártyát használnám?
Az alaplap egy Asus P6T Deluxe v2
Ilyen integralt hangkártya van az alaplapon ADI® AD2000B 8csatornás, High Definition Audio CODEC (SoundMax)
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
ddk26
csendes tag
Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy van egy x-fi titanium HD hangkarim érkezőben egy logitech z-906 na,de most úgy néz ki,hogy nem igazán jártam utánna a dolgoknak mert ez a kártya nem igazán jó 5.1-re,ha meg digitálisan kötném össze akkor ugye a DTS-t nem a kártya fogja csinálni ,hanem a Logi ami azért nem az igazi a kártyához képest.Cseréltessem be egy Fatality Championra vagy egyébb ötlet!?
-
válasz
PrinceHerceg #9018 üzenetére
-
válasz
PrinceHerceg #9016 üzenetére
Köszi, ha megjön és nem lesz jó és még a gépet nem gyújtom majd fel hozzá, akkor majd jelentkezek.
-
válasz
PrinceHerceg #9014 üzenetére
Köszi. Hát jövőhónap elején lesz megrendelve, de előre felakarok készülni driverileg a fogadására.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sub-ZeRo #9013 üzenetére
Szia !
Nekem is Win 7-em van bár csak 32-bit, de Én a 2011 v1.05-ös PAX-ot használom, mert amit Te linkeltél, azzal Nekem anno nem ment a hangkari, de talán Neked igen, ha nem megy a 2010, akkor ezt szedd le
http://www.hardwareheaven.com/pax-drivers/195874-pax-creative-download-section-mods-3.html#post1413359
Üdv !
-
válasz
PrinceHerceg #9012 üzenetére
Win7 64 bit. Meg az a pax driver lenne fent amit linkeltem nem rég.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sub-ZeRo #9011 üzenetére
Szia !
Az Audigy 4 hibájára vonatkozóan lövésem sincs, de az X-Fi-re nézve igen
Először is amit már most biztosra vehetsz, hogy a Creative gyári szoftver c. dolog felejtős, csakmert kb 1000 emberből 1-nek ha rendesen funkcionál, szóval ide más kell, de a kérdés az hogy Te milyen Op. rendszerrel hajtanád azt aTitaniumot, mert eltérő drivercsomag működik jól úgy igazán mint XP-n mintWin 7-en is ! ?
-
Hali!
Úgy néz ki, hogy az audigy 4-em kezdi a végét járni.
És az x-fi titaniumot néztem ki magamnak. És ahhoz ezt a drivert -> [link]. Jó lesz hozzá, vagy a creative honlapon nézzek hozzá egy gyári drivert?(Másik ha már itt vagyok:
Ha megy valami film/zene és egyszer elkezd torzítani az egész hangkép, akkor milyen része mehet tönkre a hangkarin? Persze egy idő után vissza áll, de elég sűrűn kezdi el csinálni. Driver a ludas? Persze az audigy 4-ről van szó. Valakinek volt ilyen tapasztalata?) -
Thusor
őstag
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek az USB-s CREATIVE Sound Blaster X-Fi Go! Pro hangkártya mennyire jóbb, mint egy integrált laptop hangkártya? Érdemes ilyenre beruházni, ha minőségibb zenehallgatásra vágyom fejhallgatón keresztül?
-
PrinceHerceg
őstag
Csak kibújt a szög abból a bizonyos zsákból
-
Bélaaaa
őstag
válasz
PrinceHerceg #9004 üzenetére
-
Bélaaaa
őstag
Hogyan lehet a Titanium-nak megmondani, hogy 2.1-ben nyomja a zenét/játékot?
Van az automata érzékelése, hogy mennyi kábel van bedugva, s nem engedi visszavenni 2.1-re. Nem szeretném folyamatosan a kábeleket húzogatni belőle ki-be.
-
Bélaaaa
őstag
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest