Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-myself-
tag
Sziasztok,
régóta szerettem volna már venni egy soundbart a piciny lakásunkba, mert a tv hangszórói érthető okokból nagyon dobozhangon szólnak
Mivel a tv LG, így először a NB3530A volt nálam a legesélyesebb. Volt szerencsém meghallgatni élőben, de nem tetszett annyira... valahogy a mély és a soundbar között nem volt meg az összhang. Persze lehet, egy hibás példány volt. Aztán valaki ajánlott itt egy JBL Cinema SB 350 es játékost, és azt is kipróbáltam egy Média Marktban. Na ez még egy olyan zsúfolt helyen is tisztán szólt! szóval ráesett a választásom. Nálam a fő szempont az volt, hogy még 70e forint környékén találjak valamit, e fölé nem akartam már menni, mert sztem teljesen felesleges egy kis lakásba többet költeni. Szóval ezt a készüléket csak ajánlani tudom mindenkinek.
Én mondjuk egy médialejátszót használok tartalomfogyasztásra, és így egy optikai kábellel kötöttem össze a barral (mellesleg adtak hozzá optikai kábelt, és falra rögzítő konzolt is!). Persze a további kis kütyü (telefon, tablet) meg bluetoothon keresztül kapcsolódik hozzá.egy szó mint száz, nem bántam meg a vételét
Mellesleg szerintem a legnagyobb baj, hogy nem tudja az ember kipróbálni az adott eszközt, mielőtt megvenné
Szóval baromi jó lenne először összehasonlítani valahol őket, mert kb hallomásból vásárol Így az ember, ami sztem elég lutri. És pl a MMben sem rakják ki mindegyik készüléket... ott is inkább a drágábbik eszközöket pakolják ki. Nálam még nagy befutó lett volna a Sony de sehol nem tudtam sajnos kipróbálniNa szép Napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest